Partyinfo.si is on a mission – TRANSMISSION

The big day has come. Danes ob polnoči končno z busom odplujemo v Prago na eno izmed poslastic letošnjega leta – Transmission. Že med vožnjo se pričakuje rahlo veseljačenje v trance ritmih, da se ekipa ogreje pred jutrišnjo ‘tekmo’. V poznih jutranjih urah se prispe v češko prestolnico, kjer bo za tiste najbolj zagrizene turiste oz. tiste z največjimi fotkiči na voljo ogled Prage. Nekateri pa se bodo seveda raje v hotelskih sobah s posebno meditacijo pripravljali na celonočni spektakel.

https://youtube.com/devicesupport

Skupinski odhod v O2 areno je predviden nekje okrog 21:30. Se vam zdi zgodaj? Verjemite, ob tej uri je dvorana že polna in vsako minuto zamude tega, kar nas čaka notri, se ob 6h zjutraj globoko obžaluje.

https://youtube.com/devicesupport

After je zelo možna opcija za vse, ki boste želeli seveda. Važno je samo, da se ob 14:oo zberemo pred hotelom, ko se vračamo nazaj v Slovenijo.

Za tiste, ki se v Prago odpravljate v lastni režiji pa sporočilo: obiščite nas kaj med samim partijem, da ga malo zatrensamo skupaj. Naše zbirališče bo na desni strani blizu šanka. Lahko ste prepričani, opazili nas boste (s tem namenom pripravljamo posebno presenečenje), kakšna slovenska zastava pa seveda ne bo manjkala.

Ostali, ki ostajate doma: upam, da nam ne zavidate preveč. Obveščeni boste o celotnem dogajanju na Transmissionu, fotke, videi in še več, vse vas čaka na Partyinfo.si

Partyinfo.si

Avtor: Aljaž Lazar

29.11.2013

 

%d bloggers like this: