OTVORITEV SEZONE WE LOVE SOUND ZAGREB Z ENO NAJBOLJŠIH ŽENSKIH DJ SVETOVNE UNDERGROUND SCENE

Sonus predstavlja: WE LOVE SOUND ZAGREB w. Sonja Moonear, Praslea, Mate Čeko 18.02.2017, klub The Best Venue Hall, Zagreb

Po zelo uspešni prvi sezoni eventov WE LOVE SOUND ZAGREB, ki je uspela vrniti vse oboževalce elektronske glasbe v legendarni klub The Best Venue Hall, organizatorji Sonus festivala 18.2. pripravljajo še eno doživetje.

Obiskovalci iz Italije, Velike Britanije in Nemčije, kateri so prišli v Zagreb na WE LOVE SOUND evente poslušat svoje priljubljene izvajalce,  so  Zagreb spet vrnili na evropsko party mapo in s tem je postal mesto zbiranja ljubiteljev kvalitetne elektronske glasbe in si to tudi zaslužil.

Otvoritev sezone 2017 se bo zgodila 18. februarja v Bestu, z gostovanjem eno najboljših ženskih DJ na sceni danes. Sonja Moonear, Švicarka, ki sodeluje z največjimi imeni svetovne scene kot so Luciano, Ricardo Villalobos, a:rpia:r ekipo iz Romunije in je z svojim lastnim produkcijskim delom dokazala svoje mesto na vrhu.

Obiskovalci Sonus festivala iz prejšnjih let lahko potrdijo, da je ravno Sonja in ostanek Villalobosove ekipe zaslužen za nekatera najboljša jutra na Sonus Festivalu. Brez skrbi, tudi tokrat bo z razplesano množico, ki prihaja na WE LOVE SOUND evente, takšno atmosfero Sonja ponovila 18.februarja v Bestu.

Zraven Sonje, bodo v Bestu še nastopili romunski DJ in producent, ki je zelo mlad, ampak že zelo poznan med ljubitelji elektronske glasbe. Praslea je član a:rpia:r ekipe, poznan po solo nastopih in kjer pod imenom Praslesh b2b nastopa z Rareshom.

Sonji in Praslei se bo pridružil še domačin Mate Čeko.

Prodaja kart v Entrio online trgovini in prodajanih mestih.

Early bird vstopnica je sedaj po promocijski ceni: 50kn (cca 6 eur).

FB event: https://www.facebook.com/events/1213011578780751/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

 

%d bloggers like this: