• :
  • |

Osvoji MDRNTY Cruise-party križarjenje!

15.05.2018
T.R.
Partyinfo.si

MDRNTY Cruise je križarjenje posebne sorte, gre se namreč za party križarjenje, kjer je združeno prijetno s koristnim: dopust z zabavo. Prvo tako križarjenje je bilo organizirano septembra 2017, zaradi izredno dobrega odziva udeležencev, so se organizatorji odločili izvesti križarjenje tudi letos.

MDRNTY Cruise je prepoznaven po tem, da obiskovalcem nudi odličen nabor glasbenih artistov, hkrati pa imajo moč spoznati ter opazovati lepote Sardinije in Korzike.

Letošnje ˝party križarjenje˝ bo potekalo med 10. in 13. junijem, obiskovalce pa bodo 24 ur na dan zabavali: Ricardo Villalobos, Black Coffee, Stephan Bodzin, Jan Blomqvist, Apollonia, Culoe De Song, Behrouz, Patrice Baumel, Andrey Pushkarev, Audiofly in številni drugi. Cene kart za nepozabno doživetje se gibljejo od 680 € naprej, seveda v odvisnosti od kabine, hrana kot tudi pijača pa sta na voljo brezplačno ves dan!

Spletni portal Only Techno tudi letos organizira izjemno nagradno igro, v kateri bodo nekoga od sodelujočih nagradili z izjemnim darilom, podarjajo namreč 1x kabino za 2 osebi, z vključeno brezplačno hrano in pijačo! Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno le javno deliti video na povezavi ter v komentarju označiti osebo, s katero bi se odpravili na nepozabno doživetje letošnjega poletja.

Srečnega dobitnika/co nagradne igre bodo izbrali s pomočjo Random.org, zato ne odlašajte, ampak čim prej komentirajte ter sharajte. Srečno!

%d bloggers like this: