Organizatorji napovedujejo najboljšo izvedbo ULTRA EUROPE do sedaj

14.04.2016
S.K.
Patryinfo.si

Organizatorji festivala Ultra Europe, ki se bo letošnje leto dogajal od 14. do 20. julija na Hvaru, Braču, Visu in Splitu, napoveduje za 4. edicijo največjega evropskega festivala okoli 150 000 obiskovalcev iz vsega sveta.

Na tiskovni konferenci so se sestali s predstavniki Splitsko-dalmatinske občine in občinskimi veljaki iz Splita, skupaj s splitskim županom  in hrvaškim turističnim ministrom. Pravijo, da bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da festival še naprej ostane na Hrvaškem in da dogovori z lastniki Ultra franšize že potekajo. ”Ni lahko obdržati festivala takih razsežnosti, saj se lastnikom ponujajo visoki zneski, da bi se festival preselil na kakšen drug konec Evrope,” pravi direktor Ultre, Nikola Bušljeta.
”150 000 obiskovalcev bo ponovno obiskalo našo Dalmacijo in to kar iz 140 držav sveta. Okoli 300 milijonov kun pa obiskovalci zapravijo vsako leto in seveda bi bila vsaka država v Evropi vesela takšnega priliva v državni proračun,” je dodal še Luka Jureško.

Kot že vemo, so se organizatorji letošnje leto izredno potrudili, v Dalmacijo bodo namreč pripeljali kar 150 različnih svetovno znanih imen iz različnih žanrov. Največja imena pa so seveda Above & Beyond, Adam Bayer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, Dash Berlin, David Guetta, Hardwell in seveda mnogi drugi.

%d bloggers like this: