• :
  • |

Nova aplikacija z edinstvenim glasbenim namenom

12.6.2017
Ž.I.
Partyinfo.si

Ali ste morda v zadnjem času iskali nov način uživanja v glasbi? Potem bi lahko bila aplikacija WAV prava rešitev za vas. Gre namreč za popolnoma novo aplikacijo, ustvarjeno s strani strokovne glasbene industrije in podprto s strani korejskega tehnološkega podjetja.

Aplikacija pravzaprav ni namenjena navadnemu poslušanju glasbene knjižice, ki jo hranite v pomnilniku, temveč podarja vsem artistom drugačen način za doseganje občinstva in interakcijo z njim. Vsebuje različne funkcije, vključno z koncertnimi posnetki, video premierami, dokumentarci, intervjuji in še in še. Lastniki te aplikacije nam sicer vsem obljubljajo novo platformo, ki nas bo nas poslušalce zbližala z našimi najljubšimi in novimi izvajalci na sceni.

Ekipa WAV aplikacije pa nenazadnje tudi obljublja, da bodo podprli nove artiste na sceni in jim pomagali zrasti v superzvezdnike. Zapisali so namreč slednje: »WAV je kot  inkubator za mlade artiste, ponuja jim orodja, s katerimi lahko izrazijo svojo ustvarjalnost in jo razširijo do ciljne skupine.«

%d bloggers like this: