Nina Kraviz, UMEK in mnogi drugi na Tokyo Music Week

29.11.2016
N.M.
Partyinfo.si

Japonska industrija elektronske glasbe se bo prvi vikend v decembru zbrala na Tokyo Dance Music Eventu. Udeleženci z vsega sveta se bodo zbrali v Dvorani Shibuya’s Hikarie. Pri dan se bodo ukvarjali z živo stranjo posla, turnejami, klubi in festivali. Drugi dan se bodo odvijali pogovori in konference o marketingu, streamingu in modelih zaslužka v Aziji.

Med oznanjenimi govorci so slavna DJ-ka in managerka založbe Nina Kraviz, manager marketinga pri Sony Music Toby Andrews in direktor Global Hearts Daizo Murata. Tako imenovani TDME Sessions se bodo odvijali v Red Bull Studijih v Shibuyi, ponujali pa bodo delavnice in masterclasse Ableton Meetup Tokya in Toolroom Academy Live. Naš producent in DJ Umek pa bo vodil delavnico produkcije techna.

Kot na veliko drugih konferencah bomo na Tokyo Dance Music Eventu lahko priča  mnogim glasbenim nastopom na štirih različnih prizoriščih – Boiler Room v Hikarie Hall, Sound Museum Vision, Womb in Contact, s seti legend Giorgia Moroderja, Claptonea, Umeka in Thylacina.

Tokyo Dance Music Event zaključuje leto ogromnih konferenc elektronske glasbe v Aziji. Sedaj, ko se je TDME pridruži IMS Asia-Pacifiku in ADE Global Sessions Mumbai, bomo gotovo priča rasti azijskega trga za plesno glasbo. Za več informacij obiščite spletni profil Tokyo Dance Music Eventa

%d bloggers like this: