New power vibe predstavlja poletne rezidente v klubu Byblos

2.6.2016
Partyinfo.si

V prihajajočem poletju lahko pričakujemo mnogo znanih imen, ki bodo Byblos popeljali na pota stare slave. Mike Vale, Aleksij, Dave Manali in MC Alex Donati bodo rezidenti programa in team, obdan z veliko pozitive in optimizma, saj je to bistvenega pomena za vsako glasbeno središče in klub.

Več o otvoritvenem dogodku najdeš TUKAJ.

MIKE VALE je simpatičen Mariborčan in vse bolj priljubljeno ime elektronskega glasbenega sveta, ki ima za sabo že ogromno sodelovanj (Umek, Roger Sanchez, Prok & Fitch,…) in kar nekaj visokih uvsrtitev na lestvicah, tudi prvo na Beatportu. Delo v studiu, kjer je ustvaril odlične, vsem poznane, skladbe kot so ”Pretty Woman”, ”All I want”, ”How’s Your Body”, ”Hard Times” so ga izstrelile v sam svetovni vrh in v različne dežele po svetu. Tako je njegova turneja potekala po Ameriki, Kanadi, Veliki Britaniji, Nizozemski, Indiji, Aziji in pa seveda po skoraj celotni Evropi. Med drugim je nastopil tudi v Space Ibizi na ‘Revolution Party’-ju Carla Coxa, Ultra Europe in Mystic Garden, trenutno pa je rezident v ljubljanskem klubu Cirkus.

DJ DAVE MANALI je dobro poznan italijanski DJ. V preteklosti je imel priložnosti predvajati glasbo kot rezident v klubu Ambasada Gavioli. V omenjenem obdobju je izpopolnil svoj talent in nagradil svoje znanje, ko je predvajal glasbo skupaj s priznanimi svetovnimi DJ-i, kot so npr. Bob Sinclair, Frankie Knuckles, David Morales, Tom Novy, Axwell, Mark Knight in številnimi drugimi. V zadnjih letih Dave Manali večinoma sodeluje s PURE Oldies Goldies iz Slovenije ter Osession Events iz Švice.

DJ ALEKSIJ za mešalno mizo nastopa že več kot 20 let in je vse življenje posvetil svetu glasbe. Velja za enega vodilnih dj-ev slovenske tech house in house glasbene scene. Povsod, kjer predvaja glasbo, vnaša svoj inovativni slog in svojevrstni glasbeni izbor, ki ne očara le množic, ampak tudi dj-e iz vsega sveta. Nastopal je na najpomembnejših dogodkih v Sloveniji, na različnih zabavah pri nas in po svetu, kot so npr. MTV, Valkana Beach, Meet Me, Syndustry, Rabac Summer Festival,  ter po različnih klubih, kot so npr. Godskitchen Air iz Birminghama v Veliki Britaniiji, The Egg iz Londona v Veliki Britaniji. Oder si je delil z uglednimi svetovnimi DJ-i, kot so npr. Deep Fish, Tiesto, Sasha, Eric Morillo, Miguel Migs, John Digweed, Mark Knight, Eric Prydz, Richard Dinsdale, Chris Lake, Nic Fanciulli, Shapeshifters, Frankie Knuckles, Lee Cabrera, Seamus Haji, Silicone Soul,… pri čemer mu je vedno uspelo navdušiti množice.

MC Alex Donati je eden izmed najvidnejših in legendarnih MC-jev italijanskega housa. Njegova kariera se je začela okoli davnega leta 1995 (čeprav je takrat že deloval kot DJ). Imel je čast predvajati glasbo po različnih klubih in v različnih krajih, kot so npr.:Mr Charlie v kraju Lignano Sabbio D’Oro, Matilda v Jesolu, Vangelia v Pordenonu, Alter Ego v Veroni, Area v Benetkah, Matis v Bologni, T.N.T v Benetkah, Fabrik v Avstriji, na Uradnem glasu plesne lestvice MTV v Sloveniji in na Hrvaškem, na festivalu MTV Valkana Beach na Hrvaškem, na festivalu Rabac Summer Festival na Hrvaškem, v klubu K4 v Ljubljani v Sloveniji, v klubu Pacha Sharm el Sheikh v Egiptu, v klubu Ambasada Gavioli v Izoli  v Sloveniji, v klubu Green Gold Club v Zagrebu na Hrvaškem, v klubu In Der Burg v Gradcu v Avstriji, v klubu Morgana na Ibizi v Španiji, ter v mnogih drugih klubih.

%d bloggers like this: