New Power Vibe predstavla Paola Barbata

9.7.2016
D.Š.
Partyinfo.si

Byblos spet vabi žurerje na svoj dogodek New Power Vibe! Tokrat v goste prihaja nihče drug kot Paolo Barbato!

Paolo Barbato, DJ, ki je aktiven že več kot 30 let in je svoje življenje v celoti posvetil glasbi, je eno izmed najbolj znanih italijanskih imen na elektronski in house sceni. Kar 12 let je bil lastnik najpomembnejše trgovine s ploščami v severni Italiji, ta pa je za ustvarjanje, poleg Italijanom, služila tudi DJem iz cele Jugoslavije in Avstrije, nato pa se je popolnoma posvetil produkciji od leta 2002. Definira se kot pionir house glasbe zato, ker je igral pomembno vlogo pri evoluciji le te, od začetka pa do danes, kot producent in kot DJ.
Vedno je ohranjal radovednost, ki se opazi pri njegovem stilu, ko meša stari house s tistim, kar se trenutno skriva v underground sceni in to ga je ohranjalo kot nastopajočega na odrih po celi Evropi tedaj in tudi danes. Od Londona do Ibize pa od Italije do vzhodne Evrope. Omeniti je treba tudi njegovo rezidenco v enem izmed najbolj znanih undergound klubih v Evropi, našem ponosu, Ambasadi Gavioli.
Na začetku leta 2008 je začel s sodelovanjem z različnimi svetovno znanimi glasbeniki in pevci in s tem produciral zelo kvaliteten zvok in videe ki so ga postavili na zemljevid celotnega sveta. Nastopal je na radiih, v oddajah kot so Proton (ZDA), Ministry of Sound (VB) in njegovi videi so bili na top lestvicah MTV-jeve Dance Floor lestvice po več tednov. Izdal je nekaj produkcij za najboljše založbe house glasbe in je podprt s strani najboljših svetovnih DJ-ev. Poleg vseh nastopov in produkcij pa se ukvarja tudi s ‘sound designingom’ za svetovno znano kavo Illy in za nekaj znanih razstav in modnih znamk.

16. julija bo tako najslavnejši istrski klub spet plesal v ritmu housa. Poleg Barbatona se bodo za mešalno mizo zvrstili tudi DJ Aleksij, Dave Manalli in MC Alex Donati.

PRESALE/ byblos.hr / Webshop / 9 Eur or 68 Kn
On the day of the event / 13 Eur or 95 Kn
INFO & VIP TABLE RESERVATION
t: +385 (0)91 292 5678
e: info@byblos.hr
http://www.byblos.hr/
MORE INFO
f : Byblos :: Porec :: Croatia
f : New Power Vibe

DJ INFO
f : Paolo Barbato
www.paolobarbato.com/
f : DJ Davide Manali
https://soundcloud.com/davidemanali
f : DJ ALEKSIJ
https://soundcloud.com/djaleksij
MC INFO
f : Alex Donati
http://www.alexdonatimc.com/

 

%d bloggers like this: