Mysteryland in deset avtorjev ki jih nesmete zamuditi

25.08.2016
Ž.I.
Partyinfo.si

Mysteryland bo potekal to soboto in nedeljo na Nizozemskem. Spodaj smo vam predstavili odlične izvajalce, ki vas bodo s fantastičnimi glasbenimi ritmi razvajali 2. dan Mysterylanda.

DIPLO

37-letnik sodeluje z največjimi glasbenimi imeni na svetu, kot so: Skrillex, Beyonce, Justin Bieber, Madonna in še veliko drugimi. Konec februarja sta namreč s Skrillexom posnela skladbo z naslovom ‘Mind’, ki je povsem obnorel celotno glasbeno sceno.

MARTIN GARRIX

Še nedolgo nazaj je komaj 20-letni Nizozemec vrtel EDM na svoji mešalki v rodnem Amstelveenu, sedaj pa je eden iznmed najpriljubljenih DJ-jev na svetu. Na tem festivalu bo Martin letos vrtel že peto leto zapored. No, nedolgo nazaj pa je slednji sicer ustavril tudi svojo založbo STMPD RCRDS.

ROBIN SCHULZ

Waves, Prayer in C, Sugar, Show Me Love so najverjetneje kar glavne pesmi, po katerih je 29-letnik zaslovel. Nekateri pravijo, da ko pomisliš na poletje, pomisliš na Robina Schulza.

ANGREFIST

Angrefist pa je povsem nekaj drugega kot zgoraj omenjeni. Gre za »čistokrvnega« hardstyllerja. Sam namreč še vendno nosi skrivnostno masko, najverjetneje zato, ker si želi biti anonimen. Širši množici je sledni znan tudi pod vzevkom Menace II, Society in Kid Morbid, ampak ko gre za q-dance se predstavlja pod imenom Angerfist.

GREEN VELVET

Legendarni Green Velvet je ustvaril polno zares izjemnih hitov. Se še spomnite tistega iz leta 1995, z naslovom ‘Flash’, ki je povsem obnorel glasbene navdušence. Američan pa je mnogim znan tudi po svoji »posebni« frizuri z zelenimi lasmi.

SURGEON FT LADY STARLIGHT

Vse od leta 1994 je Surgeon tesno povezan s techno sceno v UK. No, poleg multitalentirane Land Starlight je ta dinamičen duo nastopal že kot pomožna točka Lady Gaga. Prizadevala sta si, da bi ji s svojo unikatno kemijo in zvoki izza mešalke kar se da sledila.

PATRICK TOPPING

Lansko leto je bilo predvsem za Patricka odlično. Pet njegovih skladb je namreč prišlo na prvo mesto ‘Beatport techno-house’ lestvice. Pomembno je povdariti tudi to, da je 27-letni Britanec na lestvici Resident Advisor TOP 100 DJ-jev skočil iz osemdesetega na 48. mesto. Ni potrebno posebej povdarjati, ampak leto 2016 je za Toppinga videti precej obetavno.

ROBERT OWENS

Je legenda. Deloval je že z Frankijem Knucklesom, Guetto ter Coldcutom in ob tem naredil vokale za znano pesem »Tears od Knuckless«. Poleg tega, da je izjemen DJ, pa med setom velikokrat tudi poje. Zares ga negre zamuditi.

NOZINJA

Je kreator Shangaan Electro, ki je ubistvu afro-futuristični slog v elektronski glasbi. Nonzijeva eksotična glasba in telent sta nekaj, kar preprosto morate slišati oziroma doživeti.

RONNIE FLEX & LIL KLEINE

Zgoraj omenjena sta na Nizozemskem zelo priljubljena. Ustvarila sta najbolj popularno pesem ‘Drank & Drugs’ v domači državi. Osvojila sta celo prestižno nagrado ‘Pop Peijsin’ v januarju leta 2016.

%d bloggers like this: