• :
  • |

Martin Garrix na Ibizi predstavil nov material

20.8.2017
Ž.I.
Partyinfo.si

Martin Garrix v letošnjem poletju nedvomno prevladuje v svetu EDM scene. Izdal je namreč kar nekaj zelo vročih singlov, ki so se zagotovo predvajali širom celega sveta. To nenazadnje pričajo tudi ogledi na spletnih glasbenih omrežjih. Nič manj navdušeni, njegovi oboževalci niso bili niti na prestižni Ibizi, ki jo je mladenič zavzel pretekli teden. Tik po končanem koncertu je na spletu objavil še posnetek, ki podoživlja trenutke iz tamkajšnje zabave. Še nekoliko bolj zanimiv, pa je prav zaradi nove skladbe, ki se predvaja v ozadju le tega.

Singel, ki je izdelan prav v Martinovemu slogu, je po izidu spodnjega posnetka požel veliko zadovoljivih komentarjev. Melodija, ki je v njem vključena, je nedvomno podobna ostalim, ki jih je Nizozemec že izdal.

‘Scared to be lonley’ je sicer pesem, ki je v letošnjem letu izpod njegovega okrilja med ljubitelji elektronske požela največ zadovoljstva. Po odzivih sodeč, pa vse kaže, da z novo pesmijo nebo nič drugače. Kdaj bo izšla, za zdaj sicer še ni znano.

Objavil/a Martin Garrix dne 10. avgust 2017

%d bloggers like this: