• :
  • |

LOVEFEST S ŠE ENIM PRESENEČENJEM!

T.R.
31.07.2018
partyinfo.si

Letošnji Lovefest, že dvanajsti zapored, bo tudi tokrat postregel s še enim presenečenjem.

Srbski festival se bo letos odvijal med 2. in 5. avgustom, organizatorji pa so za vse oboževalce pripravili čudovito presenečenje: dodali so še en festivalski dan, festival pa bo postregel tudi z novim stageom, ki se ponaša s provokativnim imenom, Smirnoff Blow Stage.

Smirnoff Blow Stage bo obiskovalce navduševal z nevsakdanjo sceneografijo, za kar bodo poskrbeli ogromni industrijski ventilatorji. Organizatorji so, kot se za novost spodobi, na line up novega stagea povabili znana imena elekronske scene: Derricka Maya, Kennya Larkina, Lena Fakija, Davidea Squillace, Butcha in mnoge druge.

soboto 4. avgusta pa bo nastopil tudi eden najbolj prepoznavnih slovenskih DJev, Valentino Kanzyani, ki bo obiskovalce zabaval na Fire stageu.

Kot zanimivost, letošnji festival bo obarvan tudi s slavjem srbskih vaterpolistov, ki bodo svoj naslov evropskih prvakov proslavljali ravno na Lovefestu, saj je med njimi veliko oboževalcev elektronske glasbe. Mnogi se že veselijo nastopov velikanov Svena Vatha, Ilaria Alicanteja, Jamie Jonesa, Nicole Moudaber itd.

Festival je že skoraj razprodan, v poslovalnicah Eventima in Gigs Tix-a je trenutno na voljo še omejeno število enodnevnih in tridnevnih festivalskih kart.

Celoten program in seznam nastopajočih si lahko ogledate TUKAJ.

%d bloggers like this: