• :
  • |

LOST FREQUENCIES IN TOM WALKER SE PRIDRUŽUJETA LETOŠNJEM EXIT FESTIVALU

T. R.
2. 1. 2019
Partyinfo.si

Tom Walkeravtor enega največjih hitov “Leave a Light On”ki je osvojil top liste in publiko širom sveta, bo nastopil na glavnem odru letošnjega EXIT festivala, v soboto 6. julija 2019.

Številni mediji so ga razglasili za vzhajajočo britansko zvezdo v svetu glasbe, kar sta potrdili tudi dve nominacij v kategorijama za najboljšega izvajalca in najboljši hit Britanije. Poleg Walkera bo letošnji Exit popestril tudi Felix De Laet , znan pod umetniškim imenom Lost Frequencies, 25-letni belgijski DJ in producent. Belgijski zvezdnik zadnjih nekaj let kraljuje na glasbenih lestvicah, že četrto leto zapored pa ima tudi posebno mesto na Tomorrowlandu.

Letošnji Exit bo potekal od 4. do 7. julija, na že znani lokaciji v Novem Sadu.

Organizatorji kar naprej presenečajo z objavami znanih imen, ki bodo zatresli letošnji Exit, do sedaj so oboževalce razveselili z informacijami, da bodo gostili enega in edinega technokralja Carla Coxa, DJ tandem Dimitri Vegas&Like Mike, rock titane The Cure,  Phila Anselma, Sofi Tukker, Tarjo Turunen, bende 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Arcturus in Total Chaos.

Tako kot se spodobi za enega najboljših evropskih festivalov, seznam nastopajočih dopolnjujejo s tedenskimi objavami imen. Nedvomno se lahko pripravimo na še kakšno presenečenje.

Vstopnice za nepozabni spektakel si lahko zagotovite tukaj.

%d bloggers like this: