• :
  • |

Kygo Avicii-ju posvetil tattoo

13.05.2018
Ž.I.
Partyinfo.si

Ogromno DJ-jev do Avicii-ja izraža spoštovanje in občudovanje. Večina jih namreč meni, da je preminuli glasbeni umetnik občutno vplival na njihovo kariero. Eden izmed takih pa je tudi norveški producent poimenovan Kygo. Slednji je dejal, da sta nanj še posebej vplivala hita “Seeek Bromance” in “Without You”, ki sta nenazadnje delo zelo uspešnega Šveda, ki nas je nedvomno prehitro zapustil.

Vrnimo se približno mesec nazaj, ko je čez lužo potekala Coachella in povzemimo Kygove besede, ki jih je dejal po zaključku seta.

“Hej Coachella, mislim, da ste že slišali. Danes je zelo žalosten dan za glasbo. Pred nekaj urami sem prejel izjemno žalostno novico, in sicer da nas je šele 28-letni Avicii zapustil. On je bil moj največji glasbeni navdih in hkrati razlog, zakaj sem se začel ukvarjati z elektronsko glasbo. Menim, da me danes ne bi bilo tukaj, če njega ne bi bilo. Vem pa, da je navdihnil tudi milijone drugih producentov. Današnji set želim končati z meni osebno najljubšo Aviciijevo skladbo. Timu v čast želim, da da vsi vi plešete, prepevate in praznujete življenje resničnega glasbenega genija. Naslednja pesem se glasi ‘Without You’.”

Na spodnji sliki pa v predelu zapestja lahko opazite Aviciijev logo kot tattoo na Kygovi roki.

%d bloggers like this: