• :
  • |

Kurzschluss do vrelišča z Jorisom Voornom in priljubljenim zeliščnim likerjem

 

Ljubljana, 21. november
foto Marko Delbello Ocepetek, Miro Majcen.
Pop up festival Kurzschluss je znova pokazal, da je Ljubljana prestolnica s pravimi ponočnjaki. Ljubitelji elektronske glasbe so v trumah drli na party s karizmatičnim nizozemskim glasbenim producentom, DJ – jem in ikono elektronske glasbe Jorisom Voornom. Še posebej pa so se razveselili gostovanja najbolj priljubljenega zeliščnega likerja, ki je obiskovalce prijetno presenetil z vabljivimi Jägarettami. Kurzschluss se vrača 22. decembra, ko v Ljubljano prihajajo beograjske zvezde alternativnega rocka, reaggeja, bluesa, jazza in hip hopa S.A.R.S.

Tokrat je v Kurzschlussu gostovalo kar pet DJ – jev, zato so se vrata kluba odprla že uro prej in ostala odprta do zgodnjih jutranjih ur. Občinstvo so ogrevali Angel Anx, Mike Vale, Stanny Abram, Martin Buttrich, že tretje leto zapored pa je občinstvo pod vrh popeljal Joris Voorn. Za izjemen odziv publike se je Nizozemec zahvalil tudi na svoji uradni Facebook strani.

 

Kurzschluss 3ER je tokrat poleg glasbenih virtuozov gostil tudi najbolj priljubljeni zeliščni liker, zato je bil del kluba obarvan v oranžni barvi. Ljubitelji svetovno znane gorčice so uživali v prijetnem okusu koktajlov ter družbi brhkih in nadvse prijaznih Jägarettah, ki so na obrazih obiskovalcev privabljale iskrene nasmehe in segrevale klubsko atmosfero.

 

Pop up festival Kurzschluss se poslavlja do 22. decembra, ko v Ljubljano prihaja srbska zasedba S.A.R.S., sledi house večer z Rogerjem Sanchezom, tradicionalni božični koncert Magnifica, tik pred novim letom v Ljubljano prihaja Chris Liebing, za novo leto pa bo na vrsti posebno presenečenje.

%d bloggers like this: