• :
  • |

Kurzschluss: party priložnost veselega decembra

V preteklih desetih dneh je verjetno vsakdo na Facebooku opazil bolj ali manj skrivnostno stran Kurzschluss, kateri je že v prvih urah po nastanku začela slediti množica ljudi. Nekateri iz navdušenja po popestritvi ljubljanskega nočnega življenja, drugi pa zgolj iz firbca, kakšno žurersko poslastico bo postregla združena ekipa Red Partyjev in Žura z razlogom, ki je v Sloveniji že gostila najbolj zveneča imena DJ-ev svetovnega formata.

Stran Kurzschluss je sprva le obljubljala drugačen koncept zabav po zgledu PopUp kluba s skrivnostnim programom in na skrivnostni lokaciji. Po besedah organizatorjev gre za novo idejo o clubbingu, ki bo trajala prekratko, da bi se je obiskovalci naveličali in dovolj dolgo, da si jo bodo vsi zapomnili. Kmalu je bila razkrita še lokacija: kletni prostori stavbe Slovenijales pri Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Organizatorja Black Pony in Futuristični Marketing pripravljata med 13. decembrom in 3. januarjem serijo zabav z najbolj dovršenim scenskim in glasbenim programom, za katero pravijo, da ne bo pustila ravnodušnega niti najbolj zahtevnega obiskovalca zabav. Kurzschluss bo predstavljal pri nas še nepoznan koncept PopUp kluba – serijo vrhunskih instant zabav, ki se bodo odvijale dvakrat letno, vsakič na novi lokaciji. Zabave bodo po obljubah organizatorjev neponovljive, žanrsko pestre, inovativne ter scensko dovršene. Posebnost novega koncepta kluba pa je njegova kratkotrajnost: zabave bodo na vsaki lokaciji trajale samo 14 dni. V tem kratkem časovnem obdobju bo Kurzschluss vsakič ponudil več kot 10 dogodkov s pestrim glasbenim in plesnim programom z večeri elektronske, hiphop in druge urbane mešanice funky ritmov, ne bo pa manjkalo niti vodilnih imen iz sveta elektronske glasbe ter novih imen na glasbeni sceni, ki trenutno v svetu že pobirajo najbolj prestižne glasbene nagrade.

Trenutno so organizatorji razkrili le en dogodek iz serije decembrskih zabav. 26. decembra bo v Kurzschlussu na sporedu label night ekipe 1605.

1605 Podcast 133 with AFRIAT

O ostalih dogodkih, ki bodo popestrili ljubljanski veseli december vas bomo sproti obveščali tudi v napovedniku partyinfo.si.

Partyinfo.si
Avtorica članka: Martina Derin
03.11.2013

 

 

%d bloggers like this: