• :
  • |

KSHMR na festivalu Sunburn navdušil obiskovalce

10-1-2018
Ž.I.
Partyinfo.si

V Kaliforniji rojeni glasbeni virtuoz zadnja leta vse bolj osvaja srca raznih ljubiteljev elektronske glasbe. KSHMR namreč vse odkar ga je leta 2015 legendarni Tiesto na Ultri v Miamiju predstavil širši množici, “ruši” trg in vselej skrbi za redno izdajo raznih uspešnic. Pesmi, ki imajo prav poseben indijski pridih na raznih spletnih medijih vselej dosegajo ogromno ogledov in pozitivno naravnane odzive.

Navkljub temu, da smo že krepko zakorakali v “frišno” leto dva osemnajst, pa si bomo pogledali, na kakšen način je minulo leto zaključil 29-letnik. Za nepozaben set je Niles poskrbel na Sunburn festivalu, ki je potekal prav v deželi iz katere jemlje navdih za pesmi, in sicer Indiji. Letošnja edicija tega festivala pa je bila nenazadnje tudi živ dokaz, da ta dogodek postaja vse bolj priljubljen, kajti na njem so se razvrstili obiskovalci s celotnega sveta.

Kot smo že zgoraj omenili, je bil KSHMR-jev set eden izmed boljših. Vanj je namreč razvrstil celotno zbirko svojih uspešnic, kot so ‘Power’, ‘Secrets’ in ‘Wildcard’. Poleg slednjih, pa je Niles v času svojega nastopa predstavil tudi kar nekaj hitov, ki jih bo v letošnjem letu še izdal. Pričakujemo lahko novo sodelovanje Američana z psy-trance duom Vini Vici, pa z avstralcem Timmyjem Trumpetom in Mr. Blackom. V kolikor vas zanima, kakšne pesmi lahko od KSHMR-ja letos pričakujete, si oglejte spodnji set s Sunburn festivala.

KSHMR Live at OLA SUNBURN FESTIVAL 2017

KSHMR Live at OLA SUNBURN FESTIVAL 2017

Objavil/a SUNBURN Festival dne 30. december 2017

 

%d bloggers like this: