• :
  • |

Klub Omnia bo praznoval svojo 3. obletnico

07.03.2018
T.R.
Partyinfo.si

Nočni klub Omnia v Las Vegasu, ki se uvršča na 22. mesto na lestvici Top 100 Clubs, bo letos praznoval svojo 3. obletnico. Čeprav je odprt šele tri leta, je v tem času gostil številne zvezdnike elektronske glasbe, najbolj odmevno je bilo leto 2015, ko so se na seznamu nastopajočih znašli Afrojack, Armin van Buuren, Calvin Harris, Chuckie, Martin Garrix, Oliver Heldens, Krewella, Nervo, Nicky Romero in Showtek.

V letu 2017 so se v Omnii z dogodkom Benefit Concert  poklonili žrtvam terorističnega napada. Nastopili so Tiësto, Zedd, Kaskade, Steve Aoki, Party Favor, Cash Cash in NGHTMRE, posebna gostja je bila pevka Celine Dion. Skupaj so zbrali nekaj več kot milijon dolarjev, ki so jih podarili skladu Las Vegas Victims Fund.

Ta vikend se bo odvilo praznovanje tretje obletnice in organizatorji so že napovedali še eno fantastično zabavo, ki bo poskrbela za neverjetno ter nepozabno vzdušje. Glavna zvezdnika bosta tokrat Calvin Harris in Zedd. Calvin bo ozračje segreval že v petek, 9. marca, piko na i pa bo dodal še Zedd s svojim sobotnim nastopom.

Zagotovo bo  prihajajoči vikend zapisan v zgodovino drugega največjega losangelškega nočnega kluba, Omnie.

%d bloggers like this: