• :
  • |

Intervju: Mircea Ivan

Tokrat vam predstavljamo obetavnega romunskega techno producenta in DJja: Mircea Ivan. Najlažje pa vam ga bomo seveda predstavili tako, da smo z njim opravili krajši intervju.

Partyinfo: Kaj te je pritegnilo k ustvarjanju glasbe?
Mircea Ivan: Že od majhnega ves čas poslušam glasbo. Spomnim se, da sem se vozil okrog s kolesom ter razmišljal o mixanju in ustvarjanju komadov. Tako sem počasi začel delati svoje komade.

Partyinfo: Kaj imaš raje produciranje ali rolanje?
Mircea Ivan: Oboje. Rolam že skoraj 14 let pa se tega še nisem naveličal. Ustvarjanje glasbene poti je in bo moj cilj. S produkcijo pa sem začel pozneje, zdaj pa se osredotočam na ustvarjanje novih in boljših zvokov.

Partyinfo: Kakšno glasbo še rad poslušaš poleg techna seveda?
Mircea Ivan: To je čisto odvisno od razpoloženja. Včasih poslušam bolj progressive in vokalne komade, od vokalistk mi je posebej všeč Jes. Vendar pa je večinoma na sporedu samo techno. :)

Partyinfo: Kje si najbolj želiš nastopati?
Mircea Ivan: Uh obstaja veliko krajev in festivalov! Če naštejem le nekaj, zelo bi bil počaščen, če bi lahko rolal na Awakenings Festivalu in Timewarpu. In seveda v Spaceu na Ibizi.

Partyinfo: Kakšni so tvoji načrti za leto 2015?
Mircea Ivan: Ves čas bom še naprej trdo delal v studiu ter dokončujem nov material. Sveži komadi prihajajo na  Paul Striveovo založbo “Revolution” ter na “Pure Beat”, nekaj pa tudi na projektu “Comment After”. Prav tako pa prihaja tudi nekaj velikih nastopov ter različnih sodelovanj. Prav tako pa bo tudi nekaj presenečenj, tako, da res navdušeno pričakujem novo leto.

Partyinfo.si

%d bloggers like this: