• :
  • |

Intervju: Loco Dice

22.7.2016
Partyinfo.si

Zaključil se je prvi HYTE Zadar, ki je na tem koncu potekal prvič. Nastopal je tudi sloviti Loco Dice, vi pa si lahko preberete, kaj je pred eventom povedal zvezdnik.

Na Hrvaško, posebej na Sonus festival  na otoku Pag se sedaj vračaš že kar nekaj let. Kaj se ti je najbolj vtisnilo v spomin?
Prvič sem Hrvaško, natančneje mesto Dubrovnik obiskal na začetku svoje kariere, ko sem kot DJ elektronske glasbe vrtel glasbo na dogodku Rave & Cruise, Partysan Mag organizatorjev. Dogodek je potekal v klubu ob morju, kamor je prišlo ogromno mojih DJ prijateljev in dobrih prijateljev s Hrvaške. Izkušnja je bila fantastična in zdi se, kot bi to čudovito mesto obiskal včeraj.

Potuješ po svetu in obiskal si že ogromno krajev, s čim te je Hrvaška  obala najbolj impresionirala?
Hrvaška obala je preprosto čudovita. Vreme, kristalno cista voda, hrana in ljudje so tisto,  ki jo naredijo unikatno.  Na Hrvaškem imam tudi ogromno prijateljev.

Hyte dogodke ustvarjaš na Ibizi, v New Yorku in v Amsterdamu, tokrat pa se prvič selite tudi v naš del Evrope, v Zadar. Zavedamo se, da bo dogodek spektakularen, še vedno pa smo radovedni kaj zares pričakovati? Kaj dela, po tvojem mnenju Hyte dogodke tako zelo posebne?
Iz mojih izkušenj je lahko pričakovati odlično produkcijo, glasbo, strast in ljubezen. Hyte ekipa prihaja v Zadar s svetovno znanih plesišč iz celega sveta in jo vodi zelja po kreiranju popolne zabave in unikatne izkušnje za udeležence, kot tudi artiste. Neskončna ljubezen do glasbe in profesionalizem me vedno znova navdihujeta.

Kaj je prva stvar, ki jo bos storil, ko prispeš v Zadar? Skok v morje ali … ?
Ogromno sem slišal od lepotah Zadra in magičnih sončnih zahodih. Prepustil se bom nasvetom mojega starega prijatelja Dalija, naprej pa… Bomo videli! Iskreno se veselim obiska tega mesta!

%d bloggers like this: