• :
  • |

Headhunterz z novo skladbo

10.10.2017
Ž.I.
Partyinfo.si

Povratnik v domače okolje hardstyla, okolje kjer je brez dvoma najbolj domač, je v nedeljo izdal novo pesem. To, da se je Headhunterz med prej omenjeno glasbeno zvrst zares vrnil, je nenazadnje konec septembra uradno tudi potrdil. Vsi so se tega dogodka veselili predvsem zaradi novih skladb, ki jih je, in jih bo 32-letnik še izdal.

Poleg vseh starih, a izjemnih hitov je »Heady« predstavil tudi veliko novih uspešnic. Posebej veliko pozornost, je po poročanju obiskovalcev spektakla na Nizozemskem, poželo njegovo novopečeno sodelovanje s Sub Zero Projectom, čigar rezultat je ‘Our Church’. Slednja pesem sicer še ni uradno izdana, je pa zato druga, ki jo je, kot je že zgoraj zapisano izdal minulo nedeljo. Nova skladba, ki pravzaprav potrjuje Nizozemčevo vrnitev, se imenuje ‘Takin It Back‘. To je sicer druga pesem, ki jo je po povratku izdal, prva je namreč bila ‘Destiny’.

Ob izdaji novega komada, pa je Headhunterz postregel tudi z zahvalnim tekstom. Če povzamemo le delček te izjave, je DJ zapisal slednje: »Po topli dobrodošlici, najboljšem večeru v mojem življenju, je čas, da začnem vračati. Čas, da začnem na sceno izdajati nove skladbe. To pomeni, da lahko začnemo vse stare spomine ponovno živeti, a hkrati tudi ustvarjati veliko novih.«

Celotno izjavo si lahko preberete na spodnji povezavi, pod posnetkom nove pesmi.

%d bloggers like this: