• :
  • |

Headhunterz je nazaj!

1.7.2017
Ž.I.
Partyinfo.si

31-letni nizozemski DJ Headhunterz je v hardstyle sceni še kako poznan in sila priljubljen. Rezultat tega je predvsem obilica uspešnih pesmi, ki jih je »Heady«, kakor ga njegovi oboževalci ljubkovalno poimenujejo v svoji karieri ustvaril. Navkljub temu, pa se je Nizozemec pred slabimi tremi leti poslovil od prej omenjene glasbene zvrsti in vse moči usmeril v ustvarjanje melodij EDM žanra. V tem času je Williem Rebergen nanizal kar nekaj uspešnih sodelovanj s popularnimi DJ-ji kot so KSHMR, R3hab, Hardwell in drugi. Pomembno pa je poudariti tudi, da je zaigral na kar nekaj festivalov, katerih glavna tema ni hardsyle, kakor sta Tomorrowland in Electric Daisy Carnival.

Dejstvo pa je, da so vsi oboževalci njegove prave glasbene zvrsti, že vse od njegovega kratkega slovesa od hardstyla čakali, da se Nizozemec vrne nazaj k njim. Svoj povratek pa je minuli vikend oznanil kar na, bi lahko rekli največjem hardstyle festivalu na svetu, Defqon.1. Obilica bojevnikov, kakršen vzdevek imajo obiskovalci tega dogodka, je to novico pospremilo kar s solzami veselja. Ta povratek, pa je bil nenazadnje predvajan tudi prek Facebook prenosa v živo, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Po tem, ko je bil leta 2014 žrtev posmeha marsikaterih ljubiteljev hardsytla, temu sedaj zagotovo ne moremo več tako reči. Pred svojim nastopom na dogodku, ki je minuli vikenda potekal na Nizoemskem, je 31-letnik med drugim dejal slednje: »Učenje in odkrivanje je tisto, kar mi ljubimo početi. Ko pa se sam ne počutimo več tako, vem, da moram narediti korak naprej,« za tem pa je dodal še: »Lahko si kdorkoli in delaš karkoli, če se za to boriš, vendar jaz sem končal z borbo. Meni je ostala samo še ena stvar za narediti in to je, da se predam temu, kar resnično sem. Hvala vam, ker ste mi kazali pot!«

Guess who's back?

Thank you for always leaving the door open. I have missed you.

Objavil/a Headhunterz dne 25. junij 2017

%d bloggers like this: