• :
  • |

Halamoye Dance Festival 2018

ZGODBA:

Indijanski duh Halamoye – zaščitnik narave, glasbe in plesa, davno izgubljen med plemenskimi bitkami, je luč sveta ponovno zagledal leta 2016, v podobi Halamoye plemena.

Na eni najbolj idiličnih naravnih točk naše regije, kjer že nekaj let živi ena najlepših butičnih festivalskih lokacij, je pleme postavilo svoj temeljni kamen in začrtalo pot, na tej lokaciji ekskluzivnemu, elektronski glasbi namenjenemu festivalu. Naziv Halamoye že v domačem narečju razlaga svoj pomen. Izhaja iz narave, stičišča dveh rek, prepušča se objemu širnih dreves in neskončnega neba. Vse to, z namenom, da k najbolj idilični destinaciji privabi ljubitelje kvalitetne elektronske glasbe, voljne druženja, oddiha in uživanja ob plesu ter dobri volji. Lahko bi temu rekli ‘’hedonizem v elektronsko glasbeni obliki in obleki’’.

In tako kot narava nas spodbuja k fizični in osebni rasti, tako se tudi Halamoye podaja na pot odraščanja. Od prvih porodnih krčev, do prvih korakov. Od prvih glasov do prvih nasmehov. Kot vsaka živa reč na tem planetu, tudi Halamoye raste in se razvija s programom, ponudbo in veličino. Kljub temu, da je iztočišče festivala Halamoye House glasba, želimo ponudbo širiti. Obiskovalcem želimo nuditi dober program in predstaviti nastopajoče predvsem na regionalni ravni, kajti poglavarjeva družina se zaveda, da ima naša regija potencial velikosti novega sveta. Zato si želimo vam, dragi obiskovalci, bolj kot lestvico, ki jo kroji novi svet, nuditi kvaliteto regije.

FESTIVAL:

Zaradi lokacije, prepoznavnosti prizorišča in utrjene festivalske zemlje je tridnevni festival Halamoye, elektronski butični festival z največjim potencialom na področju Slovenije in okoliške regije.
Že v prvem letu smo presegli pričakovan obisk, ki ga seveda z vsakim letom nameravamo dvigovati, tako kot festivalsko ponudbo in dogajanjem.

Festival Halamoye je edini elektronski, če ne celo edini glasbeni festival z identifikacijsko zgodbo. Edini, ki poleg kvalitetne elektronske glasbe, ponuja tematiko in ki obiskovalcu nudi poistovetenje z zgodbo, vlogo in domišljiji ponudi nove razsežnosti.

Ob izboru programa festivala Halamoye smo prepričani, da lahko zgodbo peljemo z izbiro regijskih artistov in nastopov. Že naša regija (Adria) je polna odkritih, prepoznavnih tako kot neodkritih talentov, zato je naš namen odrske nastope prepuščati sosedom iz Italije, Avstrije, Madžarske, Hrvaške kot tudi potomcem sorodnih korenin iz Romunije, Bulgarije, Albanije, Makedonije, Črne Gore, Srbije, Bosne in Hercegovine ter navsezadnje naboru naših odličnih podalpskim Slovencev.

Line up:
2018 Tribe Performers

Best of Serbia Marko Nastić
Magnificent Italian Alex Kenji
PEZNT (Croatia) One out of best selling 3 balkan house names
BluBird (Slovenia)
DJ Dave Manali (Italy)
Eliaz (Slovenia)
Max Sebastien (Slovenia/Ibiza)
Saturday Simon (Slovenia)
LAB Doctors (Slovenia/Switzerland)
BASTIANO Balearic (Slovenia/Ibiza)
Nikashy (Slovenia)
R.Bade (Slovenia)

❚ Brtinzz ❚ Chulliano Lexias ❚ Dom3n ❚ EDINA ❚ Hedon ❚ Klepetz ❚ Lixi. ❚ Minivan ❚ Spade ❚ Tixti. ❚ Wookie Woo ❚

+ many, many more from ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩

☗ 2018 Tribe Collaborations ☗

❚ Crazy For Life ❚ REFLEXIBLE ❚ Pure Ibiza Radio ❚ Intensity Musik ❚ d:light❚ Gonobeats ❚ Elektronika 69 ❚ Texas Madafakin Sounds ❚ Silent disco “RASH” ❚ Illegal kru ❚

%d bloggers like this: