• :
  • |

GORILLAZ ODSLEJ TUDI NA INSTAGRAMU!

21.09.2016
Ž.I.
Partyinfo.si

Do sedaj je bilo že veliko govora o raznih skladbah iz albuma Gorillaz, od potrjenih sodelovanj, verjetnega oziroma morebitnega datuma izdaje, toda kot vse kaže, peti album Albarna in Hewlett skupine prihaja kaj kmalu. To je razvidno tudi na instagram profilu pod imenom Gorillaz, ki kaže na to, da velika potencialna napoved prihaja.

Medijska kampanja se je začela v torek zjutraj, ko so na aktivnem Gorillaz facebook in twitter profilu razkrili, da je ta skupina sedaj aktivna tudi na Instagram profilu. Na twitterju in instagramu so nato objavili vizualni video o zgodovini ‘benda’, ki med drugim vključuje tudi njihov prvenec EP Tomorrow Comes Today, debitantski Slef-titled Gorillaz album ter deli izbranih pesmi, remixov in dosežkov benda v zgodnji karieri. Serija objav se je končala s twitom, ki glasi: “The End” in “Until next time”.
Prav vsi lahko le upamo, da bodo nadaljevali z izdajami albumov oziroma, da bodo le te delili z javnostjo, kot so jih do sedaj. Če je bil njihov cilj ta, da ljudje govorijo o pesmi ali albumu, še preden ta izide, potem jim je to uspelo doseči.
%d bloggers like this: