• :
  • |

Glasbeni festival Kurzschluss

Kurzschluss v letošnjo sezono vstopa z nepremagljivim glasbenim programom, osveženo vizualno podobo in polno mero entuziazma. Pripravite se na šesttedensko festivalsko serijo celovečernih zabav z mednarodno zasedbo najboljših glasbenih izvajalcev in nepozabnim spremljevalnim programom.

Ljubitelji norih zabav in kvalitetnega nočnega življenja so v nestrpnem pričakovanju vse od kar je ustvarjalna ekipa kluba Kurzschluss razkrila prve headlinerje letošnje sezone. Faul and Wad Ad, Laibach, Pendulum, Joris Voorn, Bad Copy, Sister Bliss, Umek, Cristian Varela, Lisa Millett, Magnifico in še bi lahko naštevali. Z vsakim objavljenim imenom se je napetost stopnjevala in pričakovanje veselega decembra še nikoli ni bilo tako vznemirljivo.

Nepremagljiv program

Kurzschluss letos napada z nepremagljivim zvezdniškim glasbenim programom, povsem novo notranjostjo kluba, okusno začinjeno s trendovskimi neon toni ter predano ustvarjalno ekipo, ki bo stopnjevala temperaturo v veselem decembru. Klub iz prve sezone ohranja ekskluzivnost, omejeno pojavnost, underground lokacijo ter izjemno zveste goste, dodaja pa najboljši glasbeni program, čisto novi interier ter v Ljubljano prinaša izkušnjo nočne zabave po vzoru evropskih prestolnic.

V letošnji izvedbi se obeta dvanajst vrhunskih zabav ter ena skupna festivalska izkušnja za vse, ki bodo klub obiskali večkrat. Zastavljeni program bo obiskovalcem ponudil dodatne glasbene žanre, v katerih bodo lahko uživali v družbi svojih prijateljev ter drugih obiskovalcev, ki so že prvo sezono spoznali vznemirljivo naravo kluba. Tudi letos le za kratek čas. Vrata kluba bodo odprta le 6 vikendov zapored.

Začetek predprodaje vstopnic 5.novembra

Predprodaja vstopnic se prične v sredo, 5. novembra na vseh prodajnih mestih Eventim. Cene vstopnic se bodo razlikovale glede na glasbeni večer in čas nakupa, zato si pravočasno zagotovite vstop po ugodnejši ceni.  Bodite del nje.

Medijski partner :Partyinfo.si
30.10.2014

%d bloggers like this: