FUNKY HOUSE SE VRAČA!

6.4.2016
N.J.
Partyinfo.si

Ste že kdaj pomislili na to, da bi bilo lepo na partiju slišati še kakšno drugo zvrst house glasbe, ki se trenutno ne predvaja tako pogosto? Zase lahko trdim, da bi bilo odlično zaplesati na nekoliko drugačne funky ritme, ki jih v Sloveniji ne slišimo skoraj nikjer. In prav tako mnenje imajo tudi fantje iz organizacije GET DOWN.
GET DOWN je organizacija mladih samoiniciativnih fantov in deklet iz goriške, ki na sceno vračajo funky-house, disco-house in oldschool classics ritme. Za članek so povedali, da želijo na slovensko party sceno prinesti unikatnost in svežino.  Kot mnogi drugi, so tudi oni naveličani monotonosti, ki se je na goriškem nikakor ne moremo otresti in radi bi povezali mladino z drugačno glasbo in žurkami, jih spoznali s tem, da se lahko žura še na kaj drugega, ne pa samo na balkansko in narodno zabavno glasbo.
Posebej dajejo poudarek na sceni in video produkciji, opremljeni so tudi svojo ekipo DJ-ev in samostojnim šankom.
Tukaj si lahko ogledaš aftermovie: httpv://www.facebook.com/662005777240609/videos/899753026799215/
Zaenkrat je glavni Dj-a ekipe DJ Groovie Bols, ki se koncentrira na funky, dico house in soulful house ritme. Glasbo za svoje sete išče v starejših produkcijah, ki so izhajale izpod okrilja Davida Morales a(okoli leta 2000), Frankie-a Nucklesa, Le Babar-a in Craig-a Hamiltona, vendar ji še vedno doda svoj pridih in vnese svežino v oldschool funky.
Fantje pridno nadaljujejo z organizacijo zabav in že komaj čakamo njihovo naslednjo potezo!

%d bloggers like this: