Electric Love Festival razkriva drugi line-up

01.03.2018
Ž.I.
Partyinfo.si

Vodilni možje avstrijskega festivala Electric Love, ki bo v letošnjem koledarskem letu potekal že šestič zapovrstjo, so danes predstavili drugi line-up. Na priljubljenem socialnem omrežju Facebook so bili preko ‘live’ prenosa oznanjeni naslednji svetovno znani glasbeni ustvarjalci.

V sam začetek spektakla vas bosta na sredinem warm-upu, ki poteka v t.i. Clubu Circus, popeljala kanadska brata DVBBS.

Na glavni oder salzburškega spektakla se vrača vsem dobro poznani ameriški umetnik Steve Aoki. Besed o povratku se je držal tudi Avstralec, čigar najboljša prijateljica je trobenta, in sicer Timmy Trumpet. Poleg njih dveh so bili potrjeni še Quintino, Camelphat, Moksi, Sunnery James & Ryan Marciano, Alle Farben in San Holo.

Velik del samega Electric Love Festivala pa predstavljajo tudi ‘hard dance’ glasbeni stili, ki so vselej prisotni na Q-dance odru. Tudi za tovrstne zvrsti so bili dodani novi izvajalci: Blademasterz, Frequencerz, Bass Modulators, Adrenalize, Cyber in Code Black.

Organizatorji bodo v naslednjem mesecu oziroma dveh predstavili še dva seznama nastopajočih. Zagotovo se lahko nadejamo novih izjemnih glasbenih virtuozov. V kolikor bi se festivala radi udeležili, si karte lahko zagotovite TUKAJ.

#ELF18 Line Up Phase 2

Restream #ELF18 Line Up Phase 2 now!#DiscoverYourStory

Objavil/a Electric Love Festival dne Četrtek, 01. marec 2018

%d bloggers like this: