• :
  • |

Electric Love Festival predstavil prvi line-up

01.02.2018
Ž.I.
Partyinfo.si

Prve nastopajoče so danes predstavili tudi pri Electric Love festivalu. Vodilni možje spektakla, ki bo letos v Avstriji, natančneje v Salzburgringu potekal že šesto leto zapored, so sicer sedem nastopajočih oznanili že v zaključku decembra. Po božičnem presenečenju, kot so ga poimenovali, je postalo jasno, da se bo pri naših severnih sosedih prvič predstavil izraelski duo Vini Vici. Poleg slednjih so se v predhodnem line-upu znašli še Axwell & Ingrosso, Brennan Heart, Kayzo, Ofenbach, Rudimental in Rene Rodrigezz.

No danes pa je vendarle prišel dan, ko so na priljubljenem socialnem omrežju Facebook, v ‘live’ prenosu predstavili tudi prvi line-up. Zveneča imena nazorno dokazujejo, da bo tudi šest edicija spektakularna. Legenda trance glasbe Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Deorro, Slushii in Ummet Ozcan bodo zavzeli glavni oder.

Club Circus bo poleg Kayza in Ofenbacha obogatil še Neelix. Priljubljeni Q-dance oder pa bodo zavzeli Brennan Heart, Da Tweekaz, Noisecontrollers, Sound Rush in duo Wasted Penguinz.

ELF18 – Line Up Phase 1

Re-stream the line up phase 1 of #ELF18 now!Don't forget to secure your discounted early bird tickets before February 28th on www.electriclove.at!#DiscoverYourStory

Objavil/a Electric Love Festival dne 1. februar 2018

%d bloggers like this: