• :
  • |

Diplo ponuja vpogled v današnjo glasbeno sceno

16.11.2017
K.Š.
Partyinfo.si

Diplo je ime, ki je od leta 2005 nenehno v ospredju plesne glasbene scene. Nastopal je kot član zasedbe Major Lazer, štejejo pa ga ko enega izmed ustanoviteljev moombahtona-žanr, ki povezuje house in reggae glasbo. Znan po svojem kritiziranju, je nedavno sprožil nezadovoljstvo ljubiteljev Taylor Swift, ko je izjavil: “Otroci ne želijo poslušati, glasbe kot je: “Look What You Made Me Do.” Ta glasba se ne nanaša na njih.” A-List DJ je napisal nekaj svojih izjav na Twitter in ravno ta njegova originalnost je tisto, zaradi česar ga mnogo oboževalcev ceni kot umetnika in tudi osebo.

Razdražljivo izjavo je podal v intervjuju z enem izmed zadnji intervjujev z Rolling Stone. Skozi vprašanja je Diplo pokazal svoje obete na današnji glasbeni sceni in koliko je napredoval kot umetnik. Je na realnih tleh, medtem ko spoštuje mnogo glasbenikov (razen, kot kaže, Taylor Swift). Z deljenjem svojih ”modrosti” lahko oboževalci vidijo, kako se njegove dolgoletne izkušnje kot producent neposredno povezujejo s surovim in nefiltriranim pogledom na glasbeno industrijo.

Glasbene ideje, ki pokažejo takojšen rezultat in močna želja po pretočni glasbi so vse izjave, ki jih je Diplo izrazil v svojem intervjuju in pokazal, da točno ve, kje stoji kot umetnik. Prepozna, kaj je v njegovi karieri pomembno in kje so njegove prednosti (in slabosti).

Tu lahko preberete več podrobnosti iz sočnega intervjuja z Rolling Stone.

%d bloggers like this: