• :
  • |

Defqon.1 2017 – Victory forever!

6.3.2017
Ž.I.
Partyinfo.si

Pred kratkim je bil izdan napovednik Defqon.1 festivala leta 2017. Čisto vsako leto pravzaprav vsi oboževalci te glasbene zvrsti komaj čakajo na prve novice, ki so povezane z že prej omenjenim festivalom. No, ta čas pa je končno prišel. Po prehodnih temah, kot sta ‘No guts, no glory’ in ‘Dragonblood’, bo letošnja z naslovom ‘Victory forever!’.

Vsako leto se več deset tisoč “bojevnikov”, kakor so pravzaprav poimenovani hardstyle oboževalci odide v Biddinghuizen, vas na območju Drotena na Nizozemskem. Zagotovo pa to tudi letos nebo nič drugače.

Ustvarjanje Defqon.1 himne je eden izmed največjih dosežkov kariere kateregakoli harstyle glasbenega virtuoza. Po DJ-jih, kot so Headhunterz, Wildstylez, Noisecontrolles, Conne in Ran-D je letos ta čast pripadla dvojcu imenovanem Frequencerz. Slednja sta izdelala pesem z naslov, ‘Victory forever’, kakršna je pravzaprav tudi tema samega festivala.

Naj za konec dodam še, da bodo karte za letošnji spektakel na Nizozemskem v prodajo šle že 25. marca ob 13:00. Potovalne pakete pa bo moč kupiti nekaj dni prej, ti bodo namreč na voljo od 9. marca naprej. V spodnjem videu si lahko ogledate napovednik za festival Defqon.1 2017.

%d bloggers like this: