• :
  • |

Cocoon s Sven Väth-om na čelu!

Kurzchluss tokrat gosti vizionarja, ki je leta 1981 v Frankfurtu začel svetovno techno revolucijo. Sven Väth je legenda svojega časa in headliner serije dogodkov Cocoon, ki domujejo v enem izmed najboljših nočnih prizorišč na svetu, ibiškem klubu Pacha. V 19. sezoni še vedno vsako poletje navdihuje več kot 80.000 obiskovalcev. Pridružila se mu bosta tudi Fabe in Johannes Volk. Člana Svenove družine Cocoon Recordings, ki svojo vizijo širi čez 5 kontinentov v 30 različnih držav. Najbolj karizmatičen DJ svoje generacije ima za sabo neverjetnih 35 let kariere. Še vedno vitalen, profesionalen in skrajno nepredvidljiv. Noč v njegovi družbi bo zagotovljeno pod visoko napetostjo.

⚡Vstopnice lahko kupite tukaj:⚡
https://goo.gl/cm3a2N

Največji hiti in sveži singli:
The Sound of the 17th Season / 2017
The Sound of the 18th Season / 2018

Diskografija:
Sven Väth
Accident in Paradise / 1992
The Harlequin, the Robot, and the Ballet / 1994
Touch Themes Of Harlequin – Robot – Ballet-Dancer / 1995
Fusion / 1998
Six in the Mix (The Fusion Remix Collection ’99) / 1999
Contact / 2000
Fire / 2002
Fire Works (remixes of tracks from Fire) / 2003
L’ esperanza / 2014

FABE
Sketch / 2015
Square town / 2016
New Blood / 2017
DMT / 2018

Johannes Volk
The Mysteries Of Tharsis Montes / 2006
Our Mental Universe / 2008
Mutual Codes / 2016
Sawtooth Novel / 2017
Insert / 2018
Tears and Walls / 2018

Cocoon na spletu:
WWW: http://www.cocoon.net
FB:https://www.facebook.com/COCOON.OFFICIAL/
IG: http://www.instagram.com/svenvaeth_official
TW: www.twitter.com/svenvaeth
RA: www.residentadvisor.net/dj/svenvath

Starostna meja za dogodek je 16+. Mladoletnim osebam nad 16 let, vstop na dogodek brez podpisane izjave o odgovornosti in brez spremstva staršev/skrbnikov ni dovoljen.

Za vse novosti spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

%d bloggers like this: