CALVIN HARRIS URADNO NAJAVIL 10 NOVIH PESMI

22.2.2017
N.B.
Partyinfo.si

Calvin Harris, ki ostaja v ospredju glasbene scene z neprestanim produciranjem in izdajanjem novih uspešnic, je nedavno kar prek Twitterja oznanil, da ima še nekaj »asov v rokavu«.
Oboževalce, ki mu vneto sledijo je razveselil z novico o sodelovanju z glasbenikom Frankom Oceanom in prihajajočih novih glasbenih poslasticah.

Po tem ko je prejšnji teden Calvin Harris objavil novico, da ima pripravljenih že deset novih skladb, sta se zdaj med njegovimi oboževalci razširila dva nova tweeta o tem, da je navdušen nad tistim ker je ustvaril in njegovi glasbi, ki je po njegovm mnenju »neverjetna«.
Novici, ki ju je na svojem profilu objavil ustvarjalec hitov How deep is your love in This is what you came for, sta še bolj zanimivi, saj Calvin Harris le redko objavlja na družabnih omrežjih.
Na izboljšanje njegove komunikacije s svojimi oboževalci pa nakazuje tudi njegov Snapchat, na katerem je objavil posnetek vožnje po Los Angelesu z odlomkom njegove nove pesmi, ki jo je posnel v sodelovanju z glasbenikom Frankom Oceanom.
Nazadnje je bil Harris na družabnih omrežjih tako aktiven le po koncu svojega razmerja s pevko Taylor Swift, zdaj pa se vse objave osredotočajo na njegovo glasbo, s čimer kaže, da le-ta ostaja njegova prva in večna ljubezen.

%d bloggers like this: