• :
  • |

Brennan Heart predstavil nov dokumentarec

13.02.2018
Ž.I.
Partyinfo.si

Brez kakršnegakoli dvoma bi lahko za Brennana Hearta rekli, da je eden izmed največjih hardstyle ustvarjalcev vseh časov. To nenazadnje dokazujejo številne izdane pesmi, sodelovanja in vselej spektakularni nastopi širom celega sveta. Pred kratkim pa se je v svoji bogati karieri odločil še za korak naprej, in sicer ta, da bo svoje oboževalce začel razveseljevati s krajšimi dokumentarci ‘I AM HARDSTYLE TV‘.

Prvo epizodo je Nizozemec sicer predstavil pred približno tednom dni. Je pa po izdaji slednje 35-letnik razkril, o kom bo v tem dokumentarcu sploh govora. Dejal je, da bo predstavljal vroč svet, v katerem živi. Je pa že v prvem delu razkril sila zanimivo novico, in sicer: »V zadnjih nekaj tednih sem izdelal 20 ali 25 novih skladb. Vse od lanskega leta mora priti na plano.«

Izdelati tolikšno število skladb v nekaj tednih, poleg tega, da je Nizozemec stalno zaposlen zares ni mačji kašelj. Lahko pa iz tega razberemo, da je Brennan zares strasten hardstyle DJ, kar je tudi v preteklosti že mnogokrat dokazal.

%d bloggers like this: