• :
  • |

Above & Beyond: zahvala oboževalcem

10.10.2017
Ž.I.
Partyinfo.si

Sredi meseca septembra je bil Gorge amfiteater, ki stoji ob reki Columbia v Washingtonu prizorišče Above & Beyond ABGT250 praznovanja. Neverjetno prizorišče, ki šteje za eno izmed najboljših koncertnih lokacij na svetu, je bilo do zadnjega kotička napolnjeno z oboževalci prej omenjene trojice. Na tem posebnem dogodku, ki je sicer potekal dva dni, je poleg glavne skupine nastopilo še kar nekaj drugih glasbenih umetnikov.

Prvi dan so na oder stopili še Lutrell, Yotto, Oliver Smith, Genix & Sunny Lax, Seven Lions & Jason Ross in seveda Above & Beyond, ki so s posebnim, globokim setom, ob petih popoldne otvorili ta spektakel. Nič manj zanimiv ni bil niti drugi dan, ki je minil v znamenju DJ-jev, kot so Moon Boots, Eli & Fur, Jody Wisternoff & James Grant, 16 Bit Lolitas in Yotto & Lutrell.

Vse od konca tega nepozabnega dogodka naprej, so Above & Beyond vse obiskovalce in druge oboževalce razvajali z novostmi. Sprva so v znak zahvale izdali novo pesem z imenom ‘My Own Hymn’, ki so jo izdelali skupaj s Zoe Johnstonom, nato pa še oznanili sveže novice o težko pričakovanem novem albumu. Ta bo po njihovih besedah izšel januarja prihodnje leto. Sedaj, skoraj mesec dni po že večkrat omenjenem spektaklu, pa so izdali še aftermovie njhovega »žura«, z namenom, da vsi skupaj podoživimo ABGT250. Najboljše trenutke dveh dni si lahko ogledate spodaj.

%d bloggers like this: