• :
  • |

“Ambasada Gavioli zapira svoja vrata”

LJUBLJANA, 12.3.2014 – Dejstvo je, da je Ambasada najboljši klub v regiji. Dejstvo je tudi, da je Ambasada klub, ki naj bi se v zadnjem obdobju največkrat zaprl. To po mojem mnenju nikakor ne gre skupaj.

Avtor: Aljaž Lazar

Naslova ‘Ambasada Gavioli zapira svoja vrata’ nisem uporabil, da bi vas zavajal. Uporabil sem ga zato, ker je v zadnjem desetletju in več to prav gotovo največkrat izrečen stavek v povezavi z Gaviolijem. In to me kot ljubitelja kluba moti.

Pisali smo že o tem, da se poslovni prostori, v katerih domuje klub, ponovno prodajajo (KLIK). Nič novega seveda, Mercator je v finančnih težavah in želi odprodati vse možno. Mene predvsem zanima, zakaj je že tolikokrat v medijih odjeknila novica o zaprtju zloglasne diskoteke. Nekateri menijo, da gre za marketinško potezo in organizatorji s tem privabljajo rejverje, naj ‘še zadnjič’ zažurajo v Ambasadi. Sam sem mnenja, da to verjetno ni njihov primarni namen, vsekakor pa prinese nekaj k promociji tega izolskega dragulja.

Katedrala luksuznih barv – The Cathedral of Luxurious Colors (HD + subtitles)

Na tem mestu se predvsem sprašujem, zakaj se končno ne najde nekdo, ki bi prepoznal potencial tega industrijskega objekta, ga kupil in vanj vložil nekaj evrčkov ter s tem še bolj oživel že tako energično halo v Izoli.
Mislim namreč, da bi Ambasada Gavioli v pravih rokah, malce prenovljena, z geografsko lego, ki si jo lasti ter z neverjetno arhitekturo in rejversko dušo resnično lahko postala eden izmed vodilnih klubov v Evropi.

Vaša mnenja o temi lahko pošljete na: aljaz@partyinfo.si.
Članek je  mnenje avtorja in ne mnenje portala Partyinfo.si

Partyinfo.si

Te zanimajo najnovejše fotke z različnih eventov? Klikni TUKAJ.
Ne veš, kje se ta vikend dogaja? Klikni TUKAJ in izvedel boš prav vse.
Si DJ in te zanima, kaj je novega v svetu elektronike? Klikni TUKAJ in bodi na tekočem.

 

%d bloggers like this: