After Woodland 2016

10.10.2016
R.P.
Partyinfo.si

Poletje je hitro odbrzelo mimo in že kar naenkrat nas tudi preseneti hladna jesen z svojimi barvitimi niansami, prelepo naravo in prihajajočim vrvežom, čas ko se vse nekako ustali po vsakdanjih tirnicah. Čas, ki ga jesen pušča za seboj, vroče in divje poletje, katero ima vsako svojo zgodbo. Tudi poletje 2016 ga ima, eden izmed pomembnih poglavij je tu seveda tudi naš festival Woodland 2016, ki je letos zopet presegel samega sebe.

Woodland 2016 je bil nedvomno eden izmed adutov tega poletja o katerem smo že pisali in enostavno ne moremo mimo njega, saj je bil letos eden najboljših dogodkov, ki je napolnil vse svoje kapacitete. Letos, sicer za spremembo enodnevni dogodek, je bil enostavno tako hud, da so se porajale zamisli, da bi izpeljali še en after in rodil se je Woodland After. Nekaj kar lahko ponovno podoživimo, tokrat v enemu izmed največjih klubov v Ljubljani.

Tokrat se je Woodland preselil malce bolj v osrčje Slovenije in sicer kar v prestolnico, v naš predobro znan klub: Cvetličarna. Priprave so bile kar obilne in kot vedno, je ekipa Woodlanda hotela servirati za after nekakšno poslastico, nekaj kar še do sedaj še ni bilo v klubu in moram priznati, da so z dekoracijo presegli same sebe. Klub je bil v stilu Woodlanda in povsod je bilo moč opaziti rastlinje, grmovje in ostalo botaniko, ki je dala vtis, da se za tem afterjem skriva nekaj divjega in povsem nenavadnega.

Prizorišče sta zabavala dva različna floor-a. Prvi in seveda glavni je bil namenjen sladokus EDM glasbe, kjer so svoje oboževalce navduševali: Beltek, Matroda, Secret disco, Clay Clemens, Kasnich brothers, DJ Yoco ker KEV-O, mnoge seveda že poznate tudi iz letošnjega julijskega dogodka. V zunanjem prostoru, pa je dominirala techno in techouse kompozicija, ki je svoje zveste prevržence kaj hitro popeljala na ples do jutranjih ur. Občinstvo ki mu ni para in ki redno podpira svoje junaške DJ-e je prišla tudi tokrat in oddala glas za svojega najlubšega DJ-a. Med temi srečneži so nastopali: DJ Jackie, Devious House, Mad Funker, SunDee, Moahs ter seveda nazadnje še Ranchie.

Rajali smo do jutra, tisti ki ste rajali z nami to dobro veste, za ostale pa: vabljeni naslednjič. Ob tej priliki, bi se zahvalil še vsem organizatorjem in ekipi Woodlanda, ki vedno znova skrbi za svoje obiskovalce in jim skuša pričarati nekaj posebnega in nepozabnega.  Zase vem, da se zopet vidmo na Woodlandu 2017, za vse ostale pa verjamem, da se tudi srečamo ;)

%d bloggers like this: