Adam Beyer predstavlja Drumcode-ov A-Sides Vol.5 ob 20. obletnici založbe

Ljubljana 11.07.2016
E.F

Beyerjeva založba Drumcode z vsakim letom privlači vedno več fanov in podpornikov. Ob 20. obletnici nam lahko najboljša techno založba na sceni postreže z dvajsetimi poglavitnimi skladbami.

Izbor kvalitetne glasbe, ki jo prejme Adam Beyer je prevelik, da bi bilo pravzaprav nemogoče izdati vse skladbe. Zato se na A-Sides Vol.5 uvrščajo neverjetne skladbe, ki res izstopajo in jih prej niso mogli vriniti na običajen »urnik« za izdaje EP-ov.Skladbe iz pod rok vzhajajočih zvezd in bodočih talentov so na voljo v tej izjemni kompilaciji. Širina vsestranskega Drumcode techno zvoka je v enaki meri navdihujoča in fukcionalna.Z vodilno techno uspešnico Nine of You, ki je nastala z sodelovanjem Beyerja in Marka Reeve-ja, se v kompilacijo uvrščajo tudi vznemirjujoči utrinki izpod rok mojstrov, kot so Alan Fitzpatrick, Dustin Zahn, Bart Skils, Pleasurekraft, Luca Agnelli, Jay Lumen, Kaiserdisco in Gary Beck.Talentirani artisti so tokrat dobili prednostni položaj pri založbi. Vzhajajoča zvezda, DJ in producent Boxia je prvič nastopil pod Drumcode založbo na festivalu Junction 2 v Londonu. Prav ta ogrevalni set ga je izstrelil med zvezde. Prav tako pa je vredno omeniti imena kot so Enrico Sangiuliano, Juan Sanchez, Ian O’Donovan in Timmo, ki so eni izmed najbolj obetajočih talentov, ki so se prebili na vrh v tem letu.Krepitev globalnega obsega založbe potrjujejo artisti The Junkies iz Toronta in Layton Giordani iz New Yorka in ob enem dokazujejo, da se je techno usidral globoko v srce tem novim generacijam talentov in umetnikov iz Severne Amerike.

O založbi Drumcode:

V zadnjih dveh desetletjih se je veliko spremenilo, vendar Drumcode-ova predanost in izdaje samih najprodornejših techno skladb še vedno ostajajo in nas vsakokrat znova presenečajo. Lanskoletne izdaje največjih temeljev založbe kot so Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Luigi Madonna, Jel Ford, dubspeeka in Mark Reeve so še zmeraj v istem stilu – odlično, čisto in klubsko glasbo prinašajo techno skupnosti.

Seznam skladb:


 1. Enrico Sangiuliano vs Hertz – Start Of Madness
  02. Luca Agnelli – Phoenix
  03. Tiger Stripes – A Feeling
  04. Jay Lumen – Horizon
  05. Alan Fitzpatrick – Terra Firma
  06. Secret Cinema & Egbert – Maximaal
  07. Juan Sanchez – Din
  08. Pleasurekraft – Dopefiend
  09. Adam Beyer & Mark Reeve – Nine Of You
  10. Bart Skils – Voodoo Child
  11. Kasierdisco – Bonkers
  12. Kevin de Vries – Eternity
  13. Layton Giordani – Rivington
  14. Dustin Zahn – Miss You [Truncate Remix]
  15. Ian O’Donovan – Crucible
  16. The Junkies – Masters Of Nothing
  17. Alan Fitzpatrick & Gary Beck – Sky Jacket
  18. Timmo – With You
  19. Boxia – Revolution
  20. Marco Bailey – She Is A Player

 

http://www.drumcode.se/
https://www.facebook.com/drumcoderecords
https://soundcloud.com/drumcode
https://www.facebook.com/realadambeyer
https://soundcloud.com/adambeyer

 

%d bloggers like this: