• :
  • |

Woodland 2017

✭✭NAPOVEDUJEMO WOODLAND 2017✭✭
Tudi letos bomo skupaj pisali neverjetno, gozdno, glasbeno pravljico imenovano Woodland Festival! Podajte se na ekstravagantno pustolovščino polno vrhunskih DJev, spektakularnih odrskih nastopov in epskega vzdušja, ki vas čaka globoko sredi gozda…

Letos smo za vas pripravili vrhunec, največje glasbeno presenečenje:
Z nami bo UMEK – svetovna zvezda, največji in najbolj prepoznaven slovenski izvajalec v tujini, ambasador slovenske elektronske glasbe v svetu, ki se redno uvršča v sam vrh svetovnih DJ lestvic – legendarni “FOTR”, DJ UMEK!

Pridružili se mu bodo tudi:
Vanillaz – Najuspešnejši DJ dvojec v regiji Adria. Zaradi njune atraktivnosti nastopa in dovršenosti se že tretje leto zapovrstjo vračata na festival Woodland! Nastopi na Ultra Europe, WMC Miami, ATP, Umagination… in sodelovanje s French Montana.

Kosta Radman [Official] – Najboljši EDM DJ iz Hrvaške. Producent in avtor mnogih glasbenih hitov, ki so se vrteli tudi na MTV. Nastopal ob boku Tiesta, Axwella, Steve Angella, Sebastiana Ingrossa, Eric Prydza in mnogih drugih; vrtel na Ultra festivalu v Splitu & že 10 let rezident v paški Papayi

Secret Disco – Energični dvojec SECRET DISCO z mešanico udarnih elektronskih zvokov za velike plesne arene, odličnimi avtorskimi bootlegi aktualnih klubskih in radijskih hitov, nezgrešljivi primorski temperament, ter eksplozivni vokal v živo, so recept s katerim duet Secret Disco že 10 let polni plesišča v Sloveniji in tujini. Vsak petek zvečer imata tudi svojo radijsko oddajo Secret Disco na radiu Antena

Devious Warehouse
Ranchie
Luxia
– Kasnich Brothers – resident
Dj Yoco
SunDee
Dj Chumma
DJ BEKKO
– DJ contest

VEČ o nastopajočih: http://woodland.si/sl-SI/45895/nastopajoci

Čaka nas res nepozabna noč polna vrhunskih glasbenih poslastic!

★ANIMACIJSKI PROGRAM★
• Atraktiven odrski show
• Ekstravagantni kostumi
• Clubbing dancers
• Live act
• Hostese
• Barmani, cocktail show
• Fireshow

VSE PODROBNEJŠE INFORMACIJE NA: WWW.WOODLAND.SI

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ WOODLAND BASIC INFO ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

PO VSTOPNICE na PETROL in VSA EVENTIM PRODAJNA MESTA:
➤➤20 eur – VKLJUČUJE 10 EUR konzumacije za pijačo!* – predprodajna cena – omejena količina
➤➤AKCIJA 4+1 GRATIS – Ne zamudi!
➤➤ 25 eur – Cena na dan festivala
➤➤11,90 eur – LE 300 VSTOPNIC – RAZPRODANO!!
➤➤14,90 eur – LE 500 VSTOPNIC – RAZPRODANO!!
➤➤17 eur – LE DO 28.5.2017

SUPER UGODNE CENE PIJAČ: Woodland festival je namenjen vsakemu žepu saj je na prvem mestu vrhunska zabava. Zato boste lahko izbirali med pestro ponudbo vaših najljubših pijač priznanih alkoholnih in brezalkoholnih znamk (tudi mešanice) po cenah le od 1,9 € – 3 €.

WOODLAND RESTAVRACIJA: Letos vam pripravljamo nadgradnjo kuhinje ter jedilnice v sodelovanju s priznanim gostincem, kjer se boste lahko kvalitetno in dobro okrepčali z najrazličnejšimi jedmi in prigrizki od 3 € dalje.

PREVOZI: Prevozi na WOODLAND so organizirani iz celotne Slovenije! Na voljo avtobusni prevozi – COLLEGIUM BUS, VLAK v sodelovanju s Slovenske železnice, TAXI Laguna za vse prevoze v rangu 30 km od festivala. Podrobnejše informacije: http://woodland.si/sl-SI/41567/kampprevozi

LOKACIJA: Woodland festival poteka v osrčju narave v Pristavi nad Stično v bližini Ivančne Gorice. Pot do prizorišča je urejena & omogoča lahek dostop.
Dogajanje je na privat zemljišču, prisotnost na prizorišču ter prihod in odhod iz prizorišča zabave na lastno odgovornost!

STAROSTNA OMEJITEV: Vstop le osebam nad 18 let in z osebnim dokumentom!

✾ Spusti se z vajeti in zažuraj kot še nikoli prej v objemu dreves in vrhunske glasbe.
In ne pozabi; KAR SE ZGODI NA WOODLAND, OSTANE NA WOODLAND! (In v Woodland 2017 galeriji ;) ) ✾

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
WWW: WWW.WOODLAND.SI
FB: www.facebook.com/WoodlandFestival
ORGANIZACIJA – EPIC Events Slovenia: www.facebook.com/EpicEventsSlovenia
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

%d bloggers like this: