• :
  • |

RGB Series: Cogo meets Park S5 dogaja w/ Marko Nastić

Po zelo uspešnemu obisku Dejan Milićevića vam v tokratni epizodi tri-kolornega serijala RGB Series, festival Park S5 Dogaja in Cogo predstavljata največjega srbskega DJ-a, legendo balkanskega tehna in rezidenta EXIT festivala – Marka Nastića.

V svoji več kot 20-letni karieri je Marko Nastić lansiral preko 200 izdaj, vključno z remiksi in koprodukcijami na renomiranih svetovnih založbah. O Marku in njegovemu delu so pisali priznani svetovni magazinih kot so Mixmag, The Face, DJ in NME. S svojimi dodelanimi seti na treh gramofonih je pridobil svetovno popularnost, ki mu je omogočila, da je nastopil na največjih odrih svetovne elektronske scene kar ga je pripeljalo do naslova rezidenta EXIT festivala.

Drugi in drugačen, vendar nič kaj manj pomemben gost večera je Alex Ranerro. Gre za enega najbolj obetavnih DJ/producentov na slovenskem, ki je svoj debi imel leta 2011 na Umekovi založbi 1605. Izdaja se je v kratkem uvrstila na Betportovo lestvico top 100 techno izdaj kar mu je odprlo vrata za nova sodelovanja. Tako danes izdaja na priznanih svetovnih založbah kot so Bedrock, Glasgow Underground, Simma Black, UNDR THE RADR, če omenimo le nekatere in ima podporo uveljavljenih svetovnih DJ-ev (John Digweed, Mark Knight, Roger Sanchez, Darius Syrossian, The Mekanism, Umek, Stacey Pullen, Sam Divine). Leta 2016 je ustanovil platformo SolvdMag, magazin, ki spremlja elektronsko sceno na Balkanu in širše. Njegova glasba sega od deep-a do bolj “peak time” melodij, vendar je v vsakem momentu polna groova in emocij. Vsekakor priporočamo!

Marko Nastić (Easy Tiger, Rakija) ⫷
https://soundcloud.com/markonastic
https://www.residentadvisor.net/dj/markonastic

⋗⋗ Alex Ranerro (SOLVD – SolvdMag, Bedrock, Glasgow Underground)⋖⋖
https://soundcloud.com/alex-ranerro
https://www.mixcloud.com/AlexRanerro/
https://www.residentadvisor.net/dj/alexranerro

Tonske (Cogo, RGB Series, Electronic Fortress) ⋖
https://soundcloud.com/tonske
https://www.residentadvisor.net/dj/tonske

Qub aka. Assembler (Cogo, RGB Series, Electronic Fortress) ⋖
https://soundcloud.com/qubcogo
https://www.mixcloud.com/qub/
https://www.residentadvisor.net/dj/qub

————————–————————–————————–——-

► PRISPEVEK: 5,00 €

► INFO:
info@cogo.si
+386 31 642 651

FB Dogodek: https://www.facebook.com/events/663284617201447/

%d bloggers like this: