• :
  • |

PSYK #06 v naravi

Letošnji Profesorji psihedelije na PSYK#06

AGENT MUSHROOM ᴰᴶ – FlyingCarpet
Chem Trailers – FlyingCarpet
CHEMICULT (Zwook + Necropsi) – SpiritualSubmarine
GROOVE BEAR – Universe
MATIAS CHREPZ – FlyingCarpet
NIBIRU – DancingDragon, Chagadelia
NEXETUKU – MizzArt
RAKKAANI – FlyingCarpet
Skoknipalokni Dejan – ForestDelic
SOUNDTRIGGER – FlyingCarpet
SUN WU KONG – FlyingCarpet
WILLSON – QuadLogos
pa še kdo …
V tokratni izdaji Psykonference, že šesti po vrsti, so bomo znova podali na mistično popotovanje globoko v gozd. Tam se bomo na krilih leteče preproge prepustili divjim in malo manj divjim ritmom, za katere bo poskrbelo cela četica jezdecev zvočnih valov. Zvoku se bomo prepustili tudi podnevi, saj bomo spoznavali skrivnosti zdravljenja z zvokom, ki nam jih bodo razkrili na gong terapiji.

Poleg zvoka bomo spoznavali tudi druge mistične veščine, ki so jih k nam iz daljnih dežel prinesli svetovni popotniki. Če bo sonce le premočno, se lahko tudi letos ohladite v zato pripravljenem bazenu. Že tako lepo naravo pa bomo tudi tokrat ozaljšali s psihedeličnimi dodatki, ki bodo še poglobili to, že tako izjemno izkušnjo. Še mnogo drugega se bo dogajalo, tako okoli vas , kot tudi v najbolj skritih globinah vaše zavesti. Zato le pridite, se nam pridružite in se z nami skupaj prepustite čarom, ki jih lahko nudi le nenadkriljiva mati narava.◊ Decorations & VideoMapping by MUSHROOM MAGIC.

Vstop dovoljen samo starejšim od 18 let!!!

PRIPOROČAMO:

– Da bi se izognili dolgim čakalnim vrstam, vam priporočamo, da prispete na dogodek pred večerom, tako da si v miru postavite svoj šotor, seveda, le če ga boste potrebovali.
– S seboj prinesite kako nočno lučko, repelente, kakšna toplejša oblačila, razne športne pripomočke in obilico dobre volje.

ZA HRANO IN PIJAČO BO POSKRBLJENO.

OPOZORILA !!!

– Vse vrste nasilja ali provociranja, bodo kaznovana z odstranitvijo z piknika.
– Ker bo piknik potekal v gozdu, je vsakršna uporaba ognja ali pirotehničnih pripomočkov s strani obiskovalcev PREPOVEDANA !!!
– Narava in prizorišče naj za vami ostane čisto in nepoškodovanoNe pozabite, šotorjenje je brezplačno!!!

 

VSE DODATNE INFORMACIJE BODO ŠE NAKNADNO OBJAVLENE

%d bloggers like this: