• :
  • |

Nature Sound Festival 2017

Festival, ki je postal v zadnjih letih sinonim za vrhunsko zabavo sredi neokrnjene narave, se letos vrača v še večji obliki in ponovno prinaša edinstveno doživetje v savinjsko dolino. V pripravi je bogat program s širokim spektrom elektronske glasbe in z veliko nastopajočimi. Med drugim bodo letos v programu tudi razne delavnice in ostale dnevne aktivnosti.

 GARDEN OF FUTURE  FutureDisco 

Glavni oder v organizaciji FutureDisca vam bo letos po ogrevalnem krogu trdega tekhausa, v preostanku noči postregel z melodično mešanico kulinaričnega tehna s FD rezidenti in dvemi mednarodnimi DJ ikonami. Prvi je eden največjih tehno izvajalcev v Španiji, drugi pa spada v to kategorijo v sosednji Italiji.

CRISTIAN VARELA *** Španija
UTO KAREM *** Italija
GT
DEYCO
CASSPER
MILENKO VUJASIN

GARDEN OF MYSTERY :::. # Radioactive vibes #

Letos premierno na Nature Sound festivalu tudi oder za ljubitelje psihedelične elektronike! V sodelovanju z ekipo Radioactive Vibes vam predstavljamo vrhunske ustvarjalce, ki nas bodo popeljali od “progresivne” vožnje pa vse do neusmiljenega “full-on” psy tranca.

REAKY
ELECTRODE
RECRUIT
SINONIMUS
RADIOACTIVE DUO

GARDEN OF H`AUS :::. # Zypper #

Za house sladokusce bo garantirano poskrbljeno ! Na lanskem festivalu se je ekipa Zypper predstavila s svojim odrom in navdušila, zato si nedvomno zaslužijo svoje mesto tudi na letošnji različici. Pridružilo se jim bo nekaj lokalnih house legend, ki jih že dolgo nismo slišali na Celjskem.

FUNK33
DEAN DEEN
SILVERJ
kLEMENZ
MOBO
TED FUNKE
M.ODER

Vstopnina:

EARLY BIRD:
– 10 eur / do 30.6.
– 12 eur / od do 4.7.

– 14 eur / redna predprodaja
– 15 eur / na dan dogodka do 21.00h
– 17 eur / na dan dogodka po 21.00h

LOKACIJA:

>> 10 minut iz Celja
>> 45 minut iz Ljubljane
>> 45 minut iz Maribora

Lokacija se nahaja sredi prelepe pokrajine ob reki Savinji, v osrčju Latkove vasi pri Preboldu. Ker lokacija nima hišne številke, bomo nekaj dni pred dogodkom objavili zemljevid z natančnimi napotki.

AC IZVOZ POLZELA => Do prizorišča oddaljen le 5 min. vožnje.

%d bloggers like this: