• :
  • |

Made in China ft. Groot G (#1 Chinese DJ) & Avadox

Deveta sezona zabav v klubu Cirkus prinaša tudi novo nanizanko MADE IN CHINA z vzpenjajočimi se prežečimi tigri in skritimi zmaji z razbeljene kitajske in azijske EDM scene ter Avadoxom – prvo slovensko DJ zvezdo na azijskih trgih!

Osvežilno serijo odpira ATOM PANDA, glasbenik, pevec, producent in najvišje rangirani kitajski didžej na vplivni lestvici DJ Mag Top 100 DJs. 33-letnik iz Wuhana navdušuje z mešanjem zahodnjaških in kitajskih glasbenih elementov, njegovo orožje pa so EDM, house in future bass. Potem ko je domovino osvojil kot pevec z odličnimi nastopi v talent šovih, se je leta 2009 vrgel v didžejanje, vse skupaj pa hitro dopolnil tudi z ustvarjanjem lastne glasbe, remiksov in editov velikih svetovnih hitov. Izdal je album “Just a Beginning” pa tudi kitajsko olimpijsko himno za Rio 2016.

AVADOX je odre že delil z mojstri, kot so Hardwell, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Zedd, Steve Aoki, Afrojack, Jonas Blue, Fedde Le Grand, Vinai, Galantis, Mike Perry, Tinie Tempah, Netsky in Headhunterz. Ob rednem nastopanju po Evropi se je v zadnjih letih odlično prijel tudi v Aziji. Ultraši so z njim zaplesali v Singapurju, Seulu in Splitu, na MTV SummerBlastu pa je pripravil teren tudi za veliko vrnitev Willa Smitha & Jazzyja Jeffa.

– – – – –

ATOM PANDA
DJ Mag Top 100 DJs: “Top DJ From China”
fb: https://www.facebook.com/atompandachina/?ref=br_rs

AVADOX
Ultra Europe, Singapore, Korea, MTV Summer Blast
fb: https://www.facebook.com/avadox/
sc: https://soundcloud.com/avadox

– – – – –

KLUB CIRKUS
Trg Mladinskih delovnih brigad 7, LJ
www.cirkusklub.si // www.facebook.com/cirkus.klub

Cene vstopnic / Tickets prices
navadna / regular = 8 eur
VIP = 18 eur

INFORMACIJE: info@cirkusklub.si

VIP & REZERVACIJE MIZ: rezervacije@cirkusklub.si // +386 (0)41 777 747

IZGUBLJENI PREDMETI / LOST & FOUND:
garderoba.cirkus@gmail.com // +386 (0)41 777 748

%d bloggers like this: