• :
  • |

Klub Cvetličarna Petek, 23.11.2018 ob 22:00h —————– Cena vstopnic v predprodaji je 13 evrov! Vstopnice so na prodaj na vseh Petrolovih servisih in drugih Eventimovih prodajnih mestih. —————– I’m 50 and I’m Fabulous! In če bi se tudi vi radi počutili fantastično, vas vabim na nepozabno rojstnodnevno zabavo s plesnimi House ritmi in čarobnim Diva Show programom. Tale okrogla obletnica je zaoblila še nekaj pomembnih osebnih praznikov – 30 letnico ustvarjalne kariere in 10 letnico moje popolne sreče. Vesela vas bom, vaša gostiteljica Salome. Would you like to feel unforgettable fantastic? Yes? So than I invite you to amazing birthday party with house beats and magic Diva Show program. This special anniversary is also dedicated to my personal celebrations – 30 years of my creative career and 10 years of my perfect happiness. It would be my greatest pleasure to host you, your dearest Salome DJs: Bilybabe Tamara Mascara (Wiena) Avstrijska kraljica preobleke Tamara Mascara nas bo napojila s čarobnimi House ritmi. Devious Lab Doctor From Lab Doctors MC: Flasher Holographic Dancers & MC Miha Kavčič Cena vstopnic v predprodaji je 13 evrov! Vstopnice so na prodaj na vseh Petrolovih servisih in drugih Eventimovih prodajnih mestih. http://www.eventim.si/si/vstopnice/salome-50-fabulous-ljubljana-cvetlicarna-502487/event.html Klub Cvetličarna Kranjčeva ulica 20 1000, Ljubljana, Slovenija Pričetek / opening: 22h-6h dress code: Fabulous Kostum: Alan Hranitelj Modni dodatki: EvilEve Photo & Graphic Design: Nina Žnideršič Frizura, nohti: Lepotni Klub Salon Zdravja in Lepote za Oba,medicinska in kozmetična pedikura

Klub Cvetličarna
Petek, 23.11.2018 ob 22:00h
—————–
Cena vstopnic v predprodaji je 13 evrov! Vstopnice so na prodaj na vseh Petrolovih servisih in drugih Eventimovih prodajnih mestih.
—————–
I’m 50 and I’m Fabulous!

In če bi se tudi vi radi počutili fantastično, vas vabim na nepozabno rojstnodnevno zabavo s plesnimi House ritmi in čarobnim Diva Show programom. Tale okrogla obletnica je zaoblila še nekaj pomembnih osebnih praznikov – 30 letnico ustvarjalne kariere in 10 letnico moje popolne sreče.

Vesela vas bom,

vaša gostiteljica Salome.

Would you like to feel unforgettable fantastic? Yes? So than I invite you to amazing birthday party with house beats and magic Diva Show program. This special anniversary is also dedicated to my personal celebrations – 30 years of my creative career and 10 years of my perfect happiness.

It would be my greatest pleasure to host you,
your dearest Salome

DJs:
Bilybabe

Tamara Mascara (Wiena)
Avstrijska kraljica preobleke Tamara Mascara nas bo napojila s čarobnimi House ritmi.

Devious Lab Doctor
From Lab Doctors

MC: Flasher
Holographic Dancers & MC Miha Kavčič

Cena vstopnic v predprodaji je 13 evrov! Vstopnice so na prodaj na vseh Petrolovih servisih in drugih Eventimovih prodajnih mestih.
http://www.eventim.si/si/vstopnice/salome-50-fabulous-ljubljana-cvetlicarna-502487/event.html

Klub Cvetličarna
Kranjčeva ulica 20
1000, Ljubljana, Slovenija

Pričetek / opening: 22h-6h

dress code: Fabulous

Kostum: Alan Hranitelj
Modni dodatki: EvilEve
Photo & Graphic Design: Nina Žnideršič
Frizura, nohti: Lepotni Klub
Salon Zdravja in Lepote za Oba,medicinska in kozmetična pedikura

%d bloggers like this: