• :
  • |

Intervju: DJ Steve Bug

HYTE Zadar – dvodnevnega festivala na katerem bo 20 dj-ev nastopilo ob čudoviti plaži Kolovare v centru Zadra in na novo odprtih clubih- Zara beach ter v drugih zadarskih clubih v večernih urah.

Promo vstopnice so razprodane, na voljo so še dnevne vstopnice po 16e in pa vikend vstopnice, katere cena znaša 22eVi pa si preberite intervju z priznanim dj-jem, ki sliši na ime Steve Bug.


Nekajkrat si že bil na Hrvaškem, pa vendarle ne tako. Kaj se ti je ob zadnjem obisku najbolj vtisnilo v spomin? Kakšno je bilo vzdušje?

Pravzaprav sem na Hrvaškem vrtel kar nekajkrat, prvič sedaj že nekaj časa nazaj,  konec  devetdesetih / na začetku novega tisočletja, ko sem vrtel v Zagrebu in Splitu, vendar sem  pogosto prišel tudi samo kot turist.  Hrvaška je čudovita dežela in ljudje so zelo prijazni in preprosti.

Pogosto potuješ in bil si že v mnogih državah po svetu, kakšen vtis je nate naredila hrvaška obala?Lansko poletje sem si privoščil izlet s katamaranom in imel priložnost videti in doživeti hrvaško obalo v vsej svoji veličini –  tipično hrvaško skalovje, intenzivno zeleni gozdovi, neskončna modrina in skok v kristalno čisto morje je tisto, kar se mi je najbolj vtisnilo v spomin.

Kaj imaš v načrtu to poletje? Kje te lahko oboževalci ujamejo?
To sezono imam nekaj nastopov na Ibizi in v Evropi, čaka pa me tudi turneja po Južni Ameriki.

Ogromno časa preživiš na poti, ti sploh ostane kaj časa za nove projekte v studiu? Lahko pričakujemo novo izdajo?
Vsekakor, v kratkem lahko pričakujete novo izdajo pri Rex Club Records in Apes Go Bananas, ravno danes pa je v nastajanju nekaj komadov, ki jih produciram skupaj z Langenbergom, vendar se še nisva odločila pri kateri založbi bodo izdani.  Prav tako delam na kar nekaj avtorskih projektih kot tudi remiksih za druge artiste.

Kaj novičk pri Poker flat recordings? Število artistov, ki izdajajo pri tvoji založbi je iz dneva v dan večje. Na kakšen način lahko artisti in nova glasba najde pot do tebe?
V zadnjem času dobivamo ogromno promo demov iz strani artistov, ki pri naši založbi še niso izdajali. Težko je reči, na kakšen način nas glasba in artisti dosežejo, ampak kljub ogromni številki vsakodnevnih pošiljk, ki jih prejmemo, jim nekako vedno uspe doseči nas poštni nabiralnik.  Predvsem sem izjemno vesel novih izdaj artistov kot so Tim Engelhardt, Monoplay, Florian Kruse & Hendrik Burkhardt, Fideles Stefan Braatz in, da ne pozabim omeniti legendarnega Sandy Riviere.

Prisotni ste bili na ogromno eventih znanih glasbenih brandov, Hyte v Zadru pa bo tvoj prvi? Kaj je, po tvojem mnenju tisti faktor, ki naredi Hyte svetovno znano znamko? Kakšna so tvoja pričakovanja?
Vsekakor kvalitetna produkcija, profesionalizem in izjemne zabave na dobrih lokacijah. Resnično sem vesel povratka na Hrvaško, prav tako nastopa na Hyte-u in prepričan sem, da bo zabava vrhunska.

Kaj je prva stvar, ki jo boš storil ob prihodu v Zadar – se boš lotil kakšne skale, saj je plezanje tvoj hobi ali boš raje skočil v prijetno ohlajeno morje?
Plezalne čevlje bom tokrat pustil doma, na žalost pa ostajam na Hrvaškem samo eno noč, zato si bom skok v morje raje privoščil ob naslednjem obisku.

Kakšno je tvoje sporočilo za udeležence Hyte-a?
Pridite in se naužijte izjemnega vzdušja, telefone pustite doma in plešite kot, da vas nihce ne opazuje.

 

%d bloggers like this: