• :
  • |

Du’Art – Intervju

Na Eco Festivalu se nam bo pridružil tudi Du’Art. Pa poglejmo kaj nam je imel za povedati še on. ;)

Du'ArT @ ECO Festival 2013 , Nova Gorica – Slovenia

Partyinfo: Kaj te je pritegnilo k rolanju glasbe?
Du’Art: Glasba je bila vedno prisotna v mojem življenju, že zaradi tega ker je oče igral nekaj instrumentov in tako sem bil že od malih nog povezan z glasbo v vseh različnih oblikah.

Partyinfo: Kateri festival ti je ostal najbolj v spominu in zakaj?
Du’Art: Ne morem reči, da točno eden, ker imam toliko lepih spominov iz večih festivalov, vključno z ECO festivalom in ne bi bilo fer, če bi se odločil le za enega. Najbolj zanimiv pa mi je bil festival Beats For Love na Češkem, kjer sem nastopal nazadnje, saj je bil prostor nekaj čisto drugačnega kot pa sem vajen drugače, je tudi brezplačen in odlično organiziran. Imel sem se super.

Partyinfo: S kom bi najraje sodeloval v prihodnosti?
Du’Art: Kot DJ najraje rolam sam in ne bi ravno delil deske s komu drugemu. Kot producent pa imam zelo rad sodelovanja, saj je vedno prisotne veliko zabave, prav tako pa se na takšen način deli znanje. Tako sem tudi bolj motiviran in sem vedno vesel sodelovanja z vsemi s katerimi se počutim sproščeno in prijateljsko.

Partyinfo: Si imel kakšen rezervni načrt kaj bi delal, če ti nebi uspelo v glasbi?
Du’Art: Preden sem se začel ukvarjat z glasbo sem hodil na univerzo, tako, da je to bi bil moj rezervni načrt, vendar pa ko sem se odločil za DJnje sem se osredotočil samo na to in moj rezervni načrt je splaval po vodi.

Partyinfo: Kaj imaš raje velike festivale ali manjše klube ter zakaj?
Du’Art: Rad imam masivne festivale, ker imaš možnost rolati ogromni množici ljudi z odličnimi zvočnimi sistemi. Vendar pa imam na svoj način rad tudi majhne klube, ker so bolj intimni in lahko spoznam svoje oboževalce ter se zabavam z njimi. Mislim, da to dvoje ne moreš ravno primerjati, oboje pa je seveda zelo pomembno.:)

Du’Art pa vam  sporoča še: Se vidimo na Eco festivalu in ponovimo noro lansko izvedbo!

Partyinfo.si
Nadia Zorman
8.7.2014

Ne veš kje se ta vikend dogaja? Klikni TUKAJ in izvedel boš prav vse.
Si DJ in te zanima kaj je novega v svetu elektronike? Klikni TUKAJ in bodi na tekočem.
Potuj na trance misijo tvojega življenja.(Klik Tukaj)

%d bloggers like this: