Tutti Frutti vrnitev desetletja – BEPOP

Zabava. Evforija. Nostalgija.

To so prve tri asociacije Tinkare, Alenke in Ane ob omembi turneje Popstars. Če ste naš prvi veliki televizijski lov na talente, turnejo in evforijo, ki ju je spremljala, doživeli v živo, veste, da je bil to zadnji val zlatih let slovenske pop muzike. Vsi, ki ste bili takrat še premladi, pa ob trenutnem spogledovanju s pop kulturo 90. in 00. let, gotovo čutite, da se tista evforija ni nikoli zares polegla. Mogoče se je le malo skrila.

Odkar so se predlani po več kot desetletju vrnili iz glasbenega pokoja na odru kluba Cirkus z dvema skladbama, se je ugibalo ali se bo skupina Bepop še kdaj zares vrnila. Punce so kar nekaj časa k temu prepričevale svojo moško kvoto, na koncu pa so se sporazumeli, da se na odre vrnejo le mamice, Simon pa bo njihov tihi podpornik iz ozadja. Torej: Bepop se vračajo na odre kot ženski trio, premierno pa jih boste lahko doživeli 21. septembra v klubu Cirkus.

Pripravite transparente, privlecite s podstrešja stare Popstars majice in ne pozabite ponoviti refrenov hitov, kot so Moje sonce, Odpelji me, Lokomotiva, Ne sekiraj se … Ostale glasbene želje povezane s legendo Popstars in drugimi junaki vaše mladosti prilepite v komentarje dogodka, naša Tutti Frutti selektorja pa bosta poskrbela, da boste šli domov primerno poteženi!

– – – – –

specialne gostje
BEPOP v živo

Tutti Frutti All Stars
MATTHEW Z vs MATTEO KUNST
www.facebook.com/matic.zajc.7?fref=ts
www.facebook.com/matej.kunstek?fref=ts

– – – – –

KLUB CIRKUS
Trg Mladinskih delovnih brigad 7, LJ
www.cirkusklub.si // www.facebook.com/cirkus.klub

%d bloggers like this: